Falkoni: Priključenje Srbije EU moguće i izvodljivo

Ostavite komentar


  1. Ko to u narodu misli da su reforme nešto pogrešno? Ja mislim da su i glasači SRS čak za reforme pravosuđa. Ali 20 godina prazne priče i problema sa Kosovom je skandal. Šta vam to znači da tolerišete autokratu koji je bio ministar u vreme rata 1999 da kao treba da se dogovori sa Albancima nešto, a uz to vidite da 8 godina neće, i da je izgradio pljačkaški sistem pa ne žuri? Vi ste bombardovali SRJ i odvojili Kosovo, e pa sada je i vaša odgovornost da se nametne to rešenje umesto da 20 godina tapkamo u mestu kao društva. Naravno da ćemo u takvim okolnostima izgraditi otpor. Pa ja sam hteo kao mladić da radim u EU a sada već planiram penziju! Meni lično EU više ništa ne pravi razliku, a i moj sin već ide ka vanevropskim rešenjima za svoj život.

  2. Niko više za Srbiju ne spominje ljudska prava. Zašto? Da li su ona u Srbiji na najvišem nivou, pa ih ne treba spominjati, ili su beznadežno mala?
    Što se tiče sudstva i pravne države, e tek tu smo u buli. A za klimatske promene nemamo para. Zato, ako se ništa od ovog ne zahteva od Srbije, eto nas do kraja godine kod vas.

  3. Posto je sve od navedenog iskorenjeno iz Srbije, nikada se mi necemo ni primaci civilizaciji.

  4. Zahvaljujem Francuskom ambasadoru na pojasnjenju svega što i vrapci na grani poodavno znaju i cvrkuju..
    Ali sve navedeno., se čuva u pasivnom stanju , kao najjači Vučićev „Joker“ vladanja .
    I bez svega navedenog njemu je vrlo udobno u zgradi bivšeg dvora u Pionirskom.parku.
    Naravno, građanima Srbije na žalost , što ste pronašli „rupu na saksiji“…!!?

  5. ‘Daleko vam lepa kuća’
    Da se vas i ovih naših rešimo pa da nam svane.
    Gledajte svoje probleme i resavajte, a od nas što dalje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.