Farsa osmišljena u „režiji” SNS-a: „Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac“ o napadu na štand „naprednjaka”

Ostavite komentar


  1. Nerazumem jesu to demokratki tajni izbori ❓ako jesu kako neko moze da vrsi pritisak na nekog da glasa za njega,ja mogu da kazem da cu da glasam a onda zaokruzim koga ja hocu,kako ce oni na tajnom glasanju znati ko je za koga glasao.

  2. Da je ovaj napad stvarno organizovala opozicija, ovi bi bili pohapseni posle 3min i na teret bi im se stavljalo delo teroristickog akta i rusenja ustavnog poretka rep. Srbije. Ovako… Jadna predstava u reziji Djuke Bizona.

  3. Osudi nasilje, ogradi se od toga i tacka. Spekulacije nisu na mestu. Pa ispade da su zene same sebe tukle?

  4. Pirot-selo Jalbotina,Sns aktivisti pretukli su meštanina Dragana lopatama.Incident se dogodio posle posete članova ‘Pirot protiv nasilja’.Čovak je pretučen jer je za promenu vlasti.Nakom date izjave policiji , Dragan je odveden u bolnicu na prijemno odeljenje.

  5. To je stara komunistčka prevara ,kada su se partizani oblačili u četničke uniforme i nadodna odela ,upadali u sela činili zločine,a onda optuživali,sudili i osudjivali koga su hteli.naravno izazavši bes naroda. Tako je to u „državi“ u kojoj zakaže sistem,nema vlasti,nema zakona,…svako radi šta god hoše,od kradja,ubistva,masakra dece,ubijenih žena,drogiranih i pijanih vozača,ubica na naplatnoj rampi dok čekate da platite drumarinu,paravojnih naoružanih paravojski,atentata na političke neistomišljenike,izmišljenih i lažiranih dokaza,zastarelih sudskih predmeta,otimanja imovine (stanova) zbog duga od 5 hiljada dinara,dečijeg-vrnjačkog nasilja,mobinga,izmišljenih atentata,….Predlažem,pošto nema policije da radi svoj posao,da se puste neke osobe iz zatvora da bi čuvale aktiviste SNS dok dele propagandni materijal,da pohvataju „huligane“ opzicije.

  6. @ Vladan Ristic : u pravu ste da su „napadaci“ kadar SNS-a, samo mislim da je scenarista gradjanin A.Vucic (predsednik A.Vucic je pritiskao dugmence u to vreme, kao alibi), a Djuka Bizon (pravi bizon Djuka je uginuo od tereta imena) je bio kamerman. A prosto je neverovatno da se policija nije pojavila, pa njoj je jedini zadatak da stiti SNS!?!

  7. Не могу без фантомки, то им дође као неки фолклор.

  8. Gde je komunlana milicija , redovna policija…zar se u Kragujevcu šetaju maskirani huligani tokom dana i mogu da ruše i prave haos. Kragujevac je onda jako nebezbedan grad ! Ili je ovo sve naručeno da bi se optužila opozicija. Da se neko maskiran šeta centrom grada i da ga niko ne proveri….sramota !

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.