Fatmir Šeholi o ranjavanju u Štrpcu: Kurti i Osmani da posete povređene i njhove porodice

Ostavite komentar


  1. Napada silom naroda i jos da ih poseti nema pravo ni kurti niti osmani to da rade on je taj zlo sto silom narodu cini to mu se nece oprostiti !!!

  2. Trebao je sto silom bezi i laze i zlo silom naridu cini da formira ZSO sto jeste obaveza od mnogih godina sto treba da radi i da narod imaju svi koji tamo zive svoga mira ne zla i silnih zlocina od kurtija i terorista !!!

  3. Fatmire, pa kako nije motivisano etničkom pripadnošću ? Nije pucao ekološki aktivista. Znaš i sam da je puno takvih na Kosovu i da malo fali da se oni aktiviraju. Možda bi tako bilo i najbolje pa da se lepo svi Srbi isele i da imate 100% čistu državu pa uživajte.

  4. Pa kada nije motivisano etničkom pripadnošću što onda nije pucano na decu Albanske nacionalnosti.

  5. Pucanje na dete i mladića, koje u miru i tišini nose religijski simbol, karakterističan za njihovu veru nije „nacionalno“ motivisano? Taj ubica u pokušaju samo ne voli njihovu religiju, o spreman je da ih ubije zbog nje, ali nacija je ok?

  6. Dokaz da ni Albancima ne manjkaju smrtonosni i banalni nacionalšovinisti.

  7. Polako da vidimo ko je u koga pucao pa onda poseta. A što se nisi oglasio kad su kidnapovani Pantic i Trajković

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.