Mediji: Begunac Faton Hajrizi brat osumnjičenog za ubistvo srpskog policajca, zajedno bili u kolima, sa bratovog telefona se uključio u emisiju

Ostavite komentar


  1. E moj Dačiću kakva vlast takva i policija bez pancira duge cevi sa ograničenim maltene zabranjenim upotrebom oružja sa još većim ološem teško skoro nemoguće

  2. Ubica je taj Faton Hajrizi koji je nedavno „pobegao“ iz zatvora na Kosovu i koji je koristio dokumenta Artana Hajrizija. Bivsi pripadnik uck, ubica i kriminalac – medjutim cak i takav za mnoge ovde je heroj sto dosta govori o njima samima kao i o ovom mediju koji privlaci takve. Zanimljivo da je doticni Faton nekoliko puta „bezao“ iz zatvora odnosno da su ga pustali da pobegne“ sto znaci da je za ovo ubistvo odgovorna i vlast „drzave kosova“.

  3. I ovakvi se šetaju medju nama?a nama oduzeto oruzje za licnu bezbednost i to bez novcane naknade.

  4. Važno je da se policajci manekenišu po tržnim centrima sa dugim cevima.

  5. Ministar Dačić kaže „službenik“ ubijen.
    Mislim da službenik i policajac nije isto. Uniformisano lice nikada nije službenik već ima svoj status: policajac, vojnik, oficir itd.

  6. Nakon pročitanog teksta zabole me glava … kako , ko , gde – ništa nije jasno …

  7. Ne bih da zvuci uvredljivo, ali ima li medju Albancima neki normalan, ili su svi robijasi, ubice i narkodileri..?

  8. Policijo (a verujem da je bar 90% poštenih policajaca, njima se obraćam) – hoćete li i dalje štititi kriminalce u vrhu države. Kada se budemo borili za naš i vaš opstanak u Srbiji (i protiv litijuma), hoćete li nas hapsiti? Kakvo vam je stanje sa opremom, uključujući i pancire? A znam dobro da delove opreme sami kupujete. Dajte da se rešimo ovih SNS zločinaca, pa da ponovo sa ponosom nosite tu značku.

  9. Naravno da sam laik za pitanja bezbednosti, no plašim se da nam tu oblast baš vode amateri uz već poslovično glupe stvari u međunarodnim okvirima.Čini mi se glupim da pripadnici MUP ( ako nije kontrola saobraćaja) izađu na drum pored granice i “ laganica“ pretresaju SVE putnike ( da li i sa idejom laganog reketiranja ? = ograđujem se, ne tvrdim za konkretan slučaj, ali šta znači “ učinio im se sumljiv auto “ ( citiram Dačića)?Ako postoji dojava a to bi bilo logično, onda se ne izlazi na put sa “ dobro veče, šta vam je u torbici?“ Nego sa dugim cevima uperenim u ekipu u autu i ekipom u zaklonu.
    S druge strane, kad su kriminalci u pitanju, da se sačuvaju ljudi u uniformi, sarađuje se i sa crnim đavolom radi informacija.
    Ovo je katastrofa plaćena životom jednog mladog čoveka.Sad će se spinovati priča o terorizmu a u pitanju su kriminalci i propusti u MUP.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.