FBD: Neprimerena Vulinova izjava

Ostavite komentar


  1. Ovaj ministar nije mi poznato kako je mogao biti na takvu visOku i odgovonu funkciju.I nije mi poznato kako Predsednik Države i istovremeno i Predsednik SNS može da trpi i da podnosi njegove neodgovone izjave koji su u suprotnosti sa njegovim zvaničnim statovima i politiku koju on vodi .Samo mu nanosi štetu njemi , njegovj partiji pa celoj Srbijei a posebno srbima na Kosovu.Da se potsetimo samo na Bogdan Biogdanbovića šta je rekao za politku koju je vodio Slibodan Miloševič za samu državu Srbije a i Nataše mičić koja je izjavila takođe kada na čelu Vlade bio Koštunica da sa politikom koju je on vodio neće ostati nijedan srbin neć ostati na Kosovu..Predsedniče preduzimaj mere protiv nejga i drugih koji nastupaju u suprotnosti sa Vašim stavovima .A Ako ne preduzmete ništa tada treba da znate da grđani sa pravom imaju dsa misle da i Vi se slažete sa takviom pogledima i mišljenjima što negativno se odražavju ne samo u Srbiji negi i šire .Budite hrabriji i nedozvolite da se dešavju takve budalaštine u budućnosti..Jer takvo ponašanje najviše škodi Srbima na Kosovu koji žele da žive na Kosovu .

    1. Predsednik države ne imenuje ministre, njih imenuje predsednik vlade. Ne može jedan čovek da se pita za sve. A Vulina treba zatvoriti, apsolutno se slažem.

  2. Vulin je tražio da Crna Gora pita prvo Srbiju da li da šalje oficire u Misiju KFOR na Kosovo.
    Nije Vulin tražio saglasnost Crne Gore da primi oficire GRU u tzv Humanitarni centar u Nišu, odakle je planiran i koordiniran terorizam u CG.
    Umjesto toga bilo bi poželjnije da Vulin ne štiti od izručenja državljane Srbije koji su učestvovali u planiranom terorizmu, već da ih izruči Crnoj Gori.

    1. Превише сте прочитали текстова из државно-жуте штампе Независне државе монтенегро!

      1. U Montenegru je štampa na „latinici“, a ti izgleda pišeš, a i čitaš žutu štampu na „ćirilici“.
        Eto, Rusi su htjeli(u čemu su im pomagali T. Nikolić i A. Vulin,, ali slomiše zube u Crnoj Gori.

      2. Ахаха, координисан тероризам у ЦГ из Ниша… Хоће то.

  3. Ovaj ministar nije mi poznato kako je mogao biti na takvu visoku i odgovrnu funkciju i ne mogu da shvatim kako Predsednik države koji komandant oružanih snga Srbije , on je istovremeno i Predsednik SNS, najveće partije u Srbiji,može da trpi i da podnosi njegove neodgovrne i mnogo štetnih izjava a a koji su u suprotnosti sa sa njegovim zvaničnim stavovima i politikom kju on vodi koja se zasniva ma mir i boljia perspektiva za buduće generacije.Ovakvi stvovi ili izjave mišlenja nanosi štetu najviše srbima na Kosovu koji žive sada na Kosovu.Da se podsetimo samo na izjave Bogdana Bogdanovića , kosmopolita svetskih razmera šta je rekao za politiku kojum je vodio Slobodan Miloševič a kasnije i Nataša Mičić za vreme kada je bio Koštunica na čelu Vlade Srbije da sa politikom koju je vodio on neće ostati nijedan srbin na Kosovu .Treba Vi predseniče da preduzmt nere protiv funkcionera ‘ratnohuškačkih izjava jer ako to ne uradite svi imaju pravo da misle da se slažete sa takvim neodgovornim izjavama.Budite smeliji i hrabriji da to sprešite jer kod građan ne samo u Srbiji nego šire gubite mnogo u svakom pogledu .

  4. Ovaj tip je „izgubljen u prevodu“,a sama činjenica da Srbiju predstavljaju recidivi krvave istorije SFRJ je tragikomedija !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.