FBD: Zabrinjavajuća najava bojkota, za neuspeh sastanaka bi mediji mogli biti optuženi

Ostavite komentar


    1. FDB,FHP,sonja liht,milan arsenijević,toni bler,soroš,vučić,tači,haradinaj – svi su oni u istom timu i streme istom cilju,a to je nezavisna država Kosovo,uz vučićev protivustavni i veleizdajnički potpis punopravna članica UN. Jedna od velikih smetnji na tom poslu bio je i Oliver Ivanović! Nije njima stalo ni do građana Srbije, ni do demokratije,slobode i ljudskih prava,a ponajmanje do slobodnih i profesionalnih medija,fer i poštenih demokratskih izbora. Nezavisno Kosovo je cilj !

      1. Ко не види ту јасну чињеницу требало би да се мане политике и дневне штампе. Политикин Забавник у руке, а у глави идеја о Соњи Лихт борцу за људска права.

    2. FDB,FHP,sonja liht,milan arsenijević,toni bler,soroš,vučić,tači,haradinaj – svi su oni u istom timu i streme istom cilju,a to je nezavisna država Kosovo,uz vučićev protivustavni i veleizdajnički potpis punopravna članica UN. Jedna od velikih smetnji na tom poslu bio je i Oliver Ivanović! Nije njima stalo ni do građana Srbije, ni do demokratije,slobode i ljudskih prava,a ponajmanje do slobodnih i profesionalnih medija,fer i poštenih demokratskih izbora.
      Ne zanima njih ni to što već osmu godinu vučić i njegove bestijalne i besprizorne horde brutalno pljačkaju i terorišu narod. Nezavisno Kosovo je cilj i to je jedino što njih interesuje !

  1. FBD izrzio „zabrinutost“ zbog najava opozicionog bojkota, a nimalo ga ne zabrinjava to što Vučić uzurpira državu i svakodnevno krši Ustav?
    A ja nisam verovao kad sam prvi put čuo da Sonja Liht igra na Vučićevoj strani.
    Fala tom FBD-u, ali neka nas više ne brani. Nekako ćemo već i sami…

  2. Zašto zabrinutost, čemu? Kada u društvu ne rade institucije, kada su mediji ugušeni, kada je država zarobljena, zašto se tamo neko čudi što će biti bojkota izbora. Nikoga ne možete na silu naterati da žmuri pred tiranijom.

  3. Зашто опозиција реанимира овакве групе и групице. Таман помисли човек,били па прошли, кад ево њих, поново. Зар је могуће да је Србија спала на такве медијаторе и катализаторе. Зар ће они донети Србији ишта сем магареће клупе.

  4. Ko je navedena organizacija? Vidim na njihovom sajtu članove Programskog saveta: Vidosav Stevanović, Biljana Srbljanović, Aleksandar Radić

  5. Nek „pregovore“ preuzme to što sebe zove fbd.

  6. kakve veze imaju mediji sa diktaturom malog iz čipuljića ? kakve veze imaju mediji sa time što jedan deo javnosti ne želi da pristane na tu diktaturu ? realno opozicija nema izbor ovde, ljudi će masovno bojkotovati ove izbore izašli oni ili ne. jedino što njima ostaje da se priključe bojkotu sami doprinesu da izlaznost bude manja i na taj način uspostave kontakt sa tim glasačima. sve ostalo je mlaćenje prazne slame u šta se sad uključio i FBD. OStaje da vidimo da li je to zato što su se prodali „vođi“ ili su samo dali nespretnu izjavu.

  7. Nije mi jasno šta ima da se pregovara o ustavom zagarantovanim pravima. Neka vlast pusti opoziciju na rts , pink i hepi i nek se mane kurira i informera i onda nema potrebe za pregovorima.

  8. Okrugli sto nije imao sanse da uspe, posto je Srbija u poslednjih 7 godina malo po malo postala zarobljena drzava. Novac koji je EU davala za jacanje institucija iskoriscen je za jacanje autokratskog rezima, a svako otvaranje pogona firmi iz EU je pretvoreno u stranacki miting. Sada EU mora da“oslobadja“ zarobljene institucije pred izbore, pa za vikend salje svog izaslanika. I da odgovorim komentatoru koji je zabrinut za sudbinu KiM, nista se povodom toga nece dogoditi jos dugo vremena…

  9. Meni je ovo uplitanje nvo u resavanje spora izmedju hajducije na vlasti i opizicije otuzno. Pa jos bez medija. Ne znam sta ste ocekivali. Ako je opoziciji iole stalo do gradjana bojkotovace izbore. I da ih ne bojkotuju, ne bi pobedili jer gospodin Ja i samo ja je okupirao Srbiju, onemogucio kritiku vlasti, svaki momenat koristi da satre opoziciju, a vi bi da pregovarate. O cemu? Da bi posle kukao kako ga je opozicija naterala da prizna Kosovo?! Sam je u ovome, pa neka osvoji 100% kupljenih glasova.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.