„Fenomen Vučića je toliko prenaduvan“: Zašto predsednik napade na njega i Srbiju povezuje sa izborima u regionu?

Ostavite komentar


  1. Gradjani Srbije, gde nam je opozicija? Da li su svi uzeli kolektivni godisnji odmor? Niko se ne oglasava, vec neko vreme. Da li su na slobodi?

  2. Zato što vlada masovna hipnoza. Koji god portal otvorite, koji god kanal uključite, bilo opozicija ili vlast, po ceo dan samo vučić to, vučić ono, vučić tamo, vučić ‘vamo, vučić rekao, …..to je jedna totalna opsednutost to osobom.

  3. Janjić balansira i relativizuje haos i polom koji je Vučić napravio od domaće politike i društva, enormnu korupciju i kriminalizaciju čiji je on direktni pokrovitelj.

    Priče kako on ima osnova da se oseća ugroženo od nekoga i “ regiona“ su potpuno deplasirane, jer je učinio ogroman napor da maksimalno zatruje odnose sa svim susednim zemljama. Da kompromituje poziciju Srbije na međunarodnom planu podrškom terorističkom režimu u Moskvi, da stavi zemlju u vazalski odnose prema Kini. Sve to je Vučićeva odgovornost, i to nema veze sa političarima, ni u Hrvatskoj, ni u Bosni ni na Kosovu.

  4. Ogulin, virovitica karlobag, 100 hrvata za jednog Srbina, Pale, javno izkazana mržnja prema Hrvatima, omaložavanje političkih predstavnika drugih država. I neko se pita odkud tolika mržnja prema Srbima i Vučiću.

  5. Odgovor je prost- zato što je egomanijak. Takve osobe se odlikuju laganjem, varanjem,manipulisanjem drugih, neprihvatanjem odgovornosti i ne mogu se promeniti.

  6. Ako bi nezavisni pisani i štampani mediji prestali da pišu o Vučiću, i počeli da pišu o uspesima njegovih „ministara“ i „stručnjaka“, on bi uvenuo kao kao mlada biljka bez zalivanja.

  7. Zato sto hoce da verujemo da se ceo svet vrti oko njega. Ne samo ceo svet, cela galaksija!

  8. Srbija ima najgoru opoziciju u Svetu.
    Ovo je neviđeno da se građani love po trgovima i ulicama ,da se izdaje država izdaje a oni kao da su na moru i to na budističkoj plaži.

Ostavite komentar


Politika

Viktor Orban

Samit Evropske političke zajednice: O čemu će razgovarati evropski lideri?

Četvrti samit Evropske političke zajednice biće održan u Velikoj Britaniji u četvrtak, 18. jula, i najavljen je kao najveći skup evropskih lidera u poslednjih nekoliko godina. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovaće ovom događaju, i saopštio da će se u okviru samita planira bilateralne i multilateralne sastanke sa nekim evropskim državnicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.