FHP: Haške presude kao prilika za pomirenje

Ostavite komentar


  1. Zašto ne želite da puštate komentare o Srpskim žrtvama? Ko Vam je to zabranio? Da li je FHP toliko moćna organizacija da je ne interesuju žrtve Srba u regionu.

  2. "..udaljava region od koncepata nacionalnih i teritorijalnih razgraničenja putem rata i zločina…" NIje tačno. Muslimani će sada krenuti u akciju da srbe proteraju kao ubice, sa teritorije "žrtve" na ime obeštećenja "zločina". Da su svi zločinci osuđeni bilo bi pomirenja. Ovako su srbi jedini zločinci i jedino srpske žrtve nisu to, a dovoljno je pogledati slike zločina na zidu preko puta Specijalnog suda i tu mučenu decu i te mučene žene i reći da to niko nije učinio. Njihovi dželati su sada ispali žrtve. Bravo za nepravdu Haga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.