Filip David: Borićemo se za demokratsku Srbiju u EU

Građanski demokratski forum bira novog predsednika 3. oktobra

Ostavite komentar


  1. Vi ste, gospodo, dali podršku najautokratskijem sistemu u Evropi( Mili Đukanoviću), i samim tim izgubili ste kredibilitet za bilo kakvo demokratsko delovanje.

    1. 1. Nije milo najautokratskiji, priznao je poraz i mala maca je u odnosu na ove ovde
      2. Sigurno nije podrzao Mila u smislu da ne zna ko je on, nego je verovatno mislio da je manje los u odnosu na ekipu oko Mandića ili Anfilohija.
      Filip David je dobar čovek

  2. Svi Brozovi pioniri na jednom mestu.Kakve veze oni imaju sa demokratijom?Zar samo zato sto su poznati u javnosti pisuci narucene politicke pamflete i parole.Od toga zive od 1945. do danas…..!

    1. Oni(naši titovčiči) se bore protiv većinskog u korist manjinskih identiteta – moderni far left radikali se ne bore za socijalnu pravdu, prava radnika – čak šta više oni sirotinju-raju preziru iz dubine svoje prodane duše. U Srbiji se valja podjednako žestoko boriti i protiv fašista i protiv autofašista – jer tu bitne razlike nema – dajte tkz drugosrbijanskoj antifi malo vlasti i odmah će gulazi ultralevičarski proraditi punom parom ….

  3. „..Borićemo se za demokratsku Srbiju u EU..“
    – Ja predlazem nesto mnogo lakse i brze – „za damokratsku Srbiju van EU“ !!
    – Ta EU je odavno sve drugo samo ne demokratska…

  4. Ma, da ti ćeš da se boriš u 100 godina kako da ne. Od EU nema ništa jer im mi trebamo kao jeftina kolonija izvan EU, i tržište na kome mogu skuplje da izvoze nego u zemljama EU i da nam uvale migrante i slično. Vi gospodine s toma kapom bolje da idete na pecanje nego što se bavite politikom.

  5. Za demokratiju su potrebni demokratski glasači. Nema te robe vise ni da se uveze a kamoli u Srbiji. Sve sami rijaliti i tabloidni navijači. Prvo Fridrih I, Petar Veliki, Marko Aurelije makar… onda tek demokratija, Sokrat, kukuta…

  6. Pozdravljam izbor pisca Svetislava Basare u politički savet. Njegovo ogromno iskustvo u opravljanju opozicije će svakako doprineti snažnoj i efikasnoj organizaciji ovog političkog pokreta. Vučiću se već tresu gaće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.