Fingiranje višestranačkih izbora u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Verko se dogovorio i ceka samo trenutak da opet sedne u fotelju gradonacelnika, zato je i Nikolic junior sklonjen!Vucic na sve misli, tako je i razbucao koaliciju Aci Sapicu jer bi procenat na republickim izborima bio dvocifren a vucku to ne odgovara. E zato je sklonio Verka i dao mu mesto gradonacelnika posle sl izbora. I bolje sto su otisli od Sapica jer takvi koji se prodaju za fotelju i bolje sto su otisli nego da mu nakon izbora prave probleme. A Sapic ce i sam preci cenzus tako da on u buducnosti kao mlad, posten, kulturan i odgovoran politicar moze samo da napreduje. Necemo doveka biti u ovom blatu i necemo doveka zavisiti od ovih sto se prodaju!!

    1. Slazem se sa Vama po pitanju ŠAPIĆA. Umeren je političar, kulturan i ostvaren. Čovek sa bogatom biografijom. Svetski sportista koji je proslavio Srbiju. Glasacu za Sapicevu stranku SPAS na republici i na lokalu. Čuo sam da ima odličnu ekipu u Kragujevcu.

  2. Ovako analiza vam ima dosta rupa da ne kažem rupčaga…realno svi su bolji od deda Verka i njegovih satelita koji su uništili grad i sve u njemu…pa ćerku postavio za direktorki,zeta za direktora fudbalskog kluba koji je za rpio sa dugom od 3 miliona eura……

  3. Sve jaki stihovi. Pd zla oca i jos gore majke. S doktor, zvani Bumbar, drugo krilo SNS? Za njim su kragujevcani poludeli. Familija za njega nece da glasa.

  4. Birački odbori će imati po 20-30 članova stalnog sastava i još toliko proširenog sastava, minimum. Glasanje se obavlja i u malim prostorima tako da posle glasanja sledi drugi talas i vanredno s.anje, da spreče proteste.

  5. Sveobuhvatnim spektakularnim reformama, mudrom i odgovornom politikom predsednika Vučića ostvarili smo potpuni nacionalni preporod, nikada veći životni standard i bezbednost građana, potpunu transparentnost vlasti, vladavinu prava, istorijski boljitak na svim poljima, teritorijalnu celokupnost i nikada veći ugled Srbije u svetu!

  6. Od 8 predatih lista prvih 5 su SNS i njegovi sateliti.
    Niste pomenuli treću opciju koja je kao grupa gradjana predala punu listu od 87 kandidata i koja je u ekspanziji. Grupu gradjana koja je istakla stručne ljude ispred političara. Grupu koja ima ogroman uticaj na ljude u gradu. Grupu koja je pokazala da svojim znanjem može da reši probleme u gradu. Grupu koja je odbacila sve ponude za koalicije i koja je prepoznatljiva u gradu. Grupu koja je rešila da sve profesionalne političare skloni iz gradskog političkog života.
    Grupu građana čije kandidate u gradu SVI ZNAJU.

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.