Fisnik Haljimi: Kosovska strategija da dobije što više priznanja pogrešna

Ostavite komentar


  1. Lepo receno, samo o priznanju Rusije mozete da mastate kao sto su neki mastali da ce Rusija ostaviti Asada….To odmeravanje snaga…Albaran, no pasaran- BS.

    1. Izgleda vi srbi ste slepi.asad uz pomoc rusije koja ga nasankala nestalo 2 milion sirijaca.josh 40% populacije pobjegla.i 40% sirija mu izgleda ko hitlerov berlin 1945..asad treba proterat rusiju.

  2. teranjem tih malih državica da priznaju kosovo samo su nama dali materijal da uradimo to isto i uz mito i korpuciju da ih okrenemo.

  3. Ovaj zabora io da kaze i srbija da bude ejropa trebace priznanje kosova.ako neko kaze zashto od kosova. I netreba.onda zashto trazite da ukine takse.meni rusija moze i 1000%udariti taksu.meni rusija metreba i ne zanima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.