Fizički sprečavani da daju potpis podrške Jankoviću

Ostavite komentar


  1. Nema krivicnog dela kaze tuzilastvo!!!! Znaci da su sad vrata otvorena i na svakom mestu ce batinasi da sprecavaju ljude da rade svoj posao. Nema krivicnog dela, znaci da mozemo do mile volje da vucemo svakoga za usi vredjamo psujemo.. Nema krivicnog dela. A sta je krivicno delo gospodo tuzioci. Zar nepostovanje tudje privatnosti i ugrozavanje bezbednosti gradjana nije krivicno delo? E moja Srbijo. Trebace jos dosta vremena da se resis samovolje diktatora i uvedes pravo na kome ce pocivati sigurnost svakog gradjanina.

  2. Dobitna kombinacija SNS-a je u sledecem. Ustanovljeni broj punoletnih gradjana u Srbiji je 5,9 miliona. Medjutim na birackom spisku je registrovano vise od 6,7 miliona glasaca (!). Dakle u rukama RIK-a postoji rezervoar od oko 840 hiljada glasova. Toliko se pokradenih glasova pominje u iscrpnom izvestaju OEBSA na temu nepravilnosti parlamentarnih izbora 2016 godine Na tradicionalnu izlaznost od 50 procenata, stranka na vlasti ima vec na raspolaganju oko 30% glasova. Ko to ne uzima u obzir i ko to ne moze da iskontrolise i dovede u red, taj ide na unapred izgubljenu izbornu utakmicu. Ne racunajuci ostali vec poznat, bogati repertoar SNS-a i redovnu medijsku neravnopravnost ostaje veoma ozbiljno pitanje sta opravdava pristanak svih opozicionih kandidata na te i takve "izborne uslove". Sto rece Dzugasvili, nije vazan rezultat glasanja, bazno je ko broji glasove. Zahvaljujem vam na prostoru za licno misljenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.