“FK Bor poslednje utočište onih koji su imali problema sa zakonom”: Poručuje poslanica iz Bora, Irena Živković

Ostavite komentar


  1. Prvo Cane nema nijednu kafanski tuču,ta tuča je bila u kancelariji,znači da lazete,drugo cacanski ljubitelji fudbala sae rado sećaju vremena kada je Cane vodio Borac koji je rada imao moćnu ekipu i sjajne rezultate,da je sreće da su ga vratili u Borac ali to ne žele političke strukture u gradu na čelu sa SNSom i tu se krije još jedna velika laž,Cane uopšte nije osnivac SNS u Cacku

  2. Bravo, sada će mladi fudbaleri da imaju drogu u timu i ugledne ljude da ih oponašaju. A što se tiče gradonačelnika njemu svaka čast na ne poštenju. Već godinama u centru Bora između ulice Albanske spomenice i škole Vuk Karadžić ogromna rupa pored kolovoza a tu deca prolaze kada idu u školu, vrtić napravljen bez osvetljenja i oko njega ostavljen haos. Bitno da se do ira lopovluk, radovi se obavljaju ofrlje a pare kap u svima u džep. Osim toga u Srbiji nema sveštenika pa se dovodi iz Rumunije. Njegovo selo najređe ije a ostala ko šiša.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.