Poruka Ursule fon der Lajen u Prištini: Kosovo da osnuje ZSO, Srbija da isporuči de fakto priznanje

Ostavite komentar


  1. Za par meseci Ursula ce biti pluskvam perfekt, a za dva – tri jos, niko na Balkanu barem, nece je pamtiti po nista

  2. Prvi put receno jasno i glasno. Samo sto je 2/3 gradjana u hibernaciji i ne vidi ono sto je ocigledno.

  3. Mina, Bote skote, Kaže se ispušena lula, a ne muštikla.U lulu se stavlja duvan a u muštiklu cigareta bez filtera. Uči nešto!

  4. Ursula ne shvata da je ZSO potpisana stvar,a nezavisno Kosovo*,-NIJE.Previđa prostu činjenicu koju imamo kao argument i koji će Vučić uvek koristiti.

  5. ‚‚da Kosovo olakša postupak za prihvatanje Zajednice srpskih opština, a da Srbija prihvati de fakto priznanje Kosova‚, kaže ova Nemačka plavuša. A šta misliš g-đo Fon der Lajen da se Istočna Nemačka vrati u na Berlinski zid, da je Zapadna Nemačka i Rusija priznaju i da obezbede članstvo u UN. Kaži, gukni ako je ostalo išta od obraza, plavušo.

  6. @Doktor, jadni mi sa tobom i tvojom gramatikom.
    Nisam bot, ali znam da Srbija ima Ustav. Zna i gospodja, siguran sam.

  7. Trebalo bi da smo zabrinuti da bi „normalizacija“ odnosa sa tzv. Kosovom mogla ozbiljno ugroziti srpske interese, zajednica srpskih opština je ključna za srpsku zajednicu na KIM, i ne bi smela biti predmet političkih trgovina…

  8. @ Milivoj
    30. oktobra 2023. u 15.58

    Srbija nece priznati laznu drzavu Kosovo

    Od Srbije NIKO i ne trazi da prizna „nekakvu laznu drzavu Kosovo“, od Srbije se trazi da prizna „OVU drzavu Kosovo“ koja se na „Brnjaku i Jarinju GRANICI sa Srbijom“ !

  9. Ma, kako da ne, pazi da ne bude priznanja Kosova, sram Vas bilo, fasisti, dajte im vi deo svoje zemlje!?!

  10. Nema priznanja,
    Ako se prizna to je kraj za večita vremena, ako se ne prizna kad tad će se vratiti u sastav Srbije.

  11. A De Jure priznanje može to ? I vi se glupirste već ste ga uzeli šta će vam potpis,ionako se ne poštuje medjunarodno pravo.

  12. Posle ozbiljnog poniženja koje je Ursula doživela kada je sa Makronom bila u Kini, da i malo obraza ima sakrila bi se i godinu dana ne bi izlazila napolje ali pošto je ona samo političar to se nikada neće desiti.

  13. Kad neko dolazi u moju kuću kao gost da mi kaže da će od sutra moja dnevna soba biti komšijina, jer im se može, ja ih zamolim da izađu vrhom cipele u zadnjicu.

  14. Ja mislim da treba udariti sankcije svim drzavama koje priznaju Kosovo kao drzavu i de fakto i de jure i kako god i ako to znaci ne EU neka tako bude .Tadic je probao Vucic je nastavio i stalno ista sprdnja i uvreda od njih.Ne mozemo da trazimo pare i da nastavljamo da zavisimo od onih koji nas pljuju u lice svaki dan.Ako hocete normalnu drzavu to pocinje iznutra a ne od njihovih para ..Para je uvek malo kad ide od nekoga ko ti zeli zlo.

  15. Nema alternative posle ZSO, ili čemo priznati de facto Kosovo, ili idemo putem Bjelorusije.
    Svi strani investitori moraju se povuči iz Srbije, zivi bili pa videli.

  16. Kosovo je odavno nezavisna drzava. Nezavisnost se gradila postepeno od drugog svetskog rata, uz svesrdnu pomoc Srba i njihovog rukovodstva. Sto je vise Srbija ponizavala i ismejavala Albance, to su Srbi sve manje mogli slobodno da se setaju Kosovom i da ucestvuju u odlucivanjima dole. Svaka akcija ima reakciju. Sve sto Srtbi mogu da ucine danas je da se potrude da poprave te odnose. Da bi mogli nesmetano da putuju, obilaze spomenike, itd. U tom smislu, Picousti je mnogo zla naneo ovom narodu. Srbi i Albanci se mrze vise nego ikada u istoriji.

  17. @Bucko „Razmisljam“

    Neka trauma iz detinjstva te tera da svaki dan izigravas veceg Albanca od Albanaca? Nisi imao deciju sobu ili ti niko nije dosao na rodjendan?

  18. Profesore, da imamo ustav, znalo bi se ko kosi a ko vodu nosi.Kod nas jedan lik i kosi i vodu nosi hapsi oslobađa kako mu se ćefne.Kakav je to ustav kad taj lik, pravnik zaobilazi sve iz tog našeg ustava.Samo za Beograd! Gi gu, ga, ne se znaje! Tako govore polupismena južnjaci.

  19. Ko još sluša EU…oni se ništa ne pitaju više…ni ovde ni u svetu..beznačajni su

  20. Ti Nemaćki „Zeleni“ su zlo Evrope.
    Hajde da vidimo iduću godinu. Pakao im ulazi na vrata,, a ko će da ratuje ? Da li oni sa Oktobar festa ?

  21. Ta gospođa, kao da nije pričala sa našim predsednikom,koji poštuje ustav Republike Srbije.Jadna žena.

  22. Зар их преЦедник свих грађана од пре неки месец није већ признао у Охриду?

  23. Da li Ursula dozvoljava isplatu plata i penzija?
    Ocerupana kokoska koju niko ne ceni.
    Kad je Zaharova dohvati za kosu …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.