Fon Kramon o samitu u Briselu: Potpuni neuspeh za Zapadni Balkan, strašno sam razočarana

Ostavite komentar


  1. Poslanicu Fon Kramon vise brine njena pretpostavka Putinove srece nego prazan i nepotreban sastanak sa predstavnicima Balkana. Samo EU putinofobija i nista drugo.

  2. Dobro se sećam da je pokojni premijer Srbije Zoran Đinđić govorio da je rok za priključenje Srbije u EU 2012 godina, što nam je delovalo predaleko. Što bi rekao narodni pevač „prođe leto trideseto“ a mi se ne priključismo Evropi. Zaista ne mogu da sakrije vol i žaljenje što je pomenuta persona razočarana.

  3. „S jedne strane niko nije zapretio Srbiji da će joj zavrnuti sredstva iz pristupne čekaonice a s druge najjeftinije je primati zemlje u pristupnu čekaonicu jer to EU ništa finansijski ne košta“ !? Pitanje je koliko EU zaista ulaže u ekonomski razvoj a koliko u socio-politički razvoj srpskog civilnog društva?

  4. Pa vidi se ko najmoćniji. EU se raspada a Rusija sve jača i bolja.

  5. Mogli su da napakuju bar nešto. Recimo, da Dodiku daju neke sankcijice. Da ne bude bez ništa. Ma daleko im lepa kuća.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.