Fon Kramon objavila da je zatražena istraga: Birači zaslužuju da znaju šta se desilo 17. decembra

Ostavite komentar


  1. Imali ste svoje poštene posmatrače, koji u Srbiji sve priznaše kao regularno. Kad dodjoše u Evropu okrenuše ĆURAK NAOPAKO. Svaka i njima i vama ČAST.

  2. Pazi ti kad ova Fiona u istom nizu ima Ukrajinsku i Izraelsku zastavu…valjda kao pordrška.
    Nekako mi paradoksalno da podržavaš dve dijametralno suprotne strane…Ukrajinu koja je isprovocirala Ruse koji su neverovatno preterali reakcijom…I Izrael…koji je ono što je u prvom slučaju Rusija. Mislim, samo vidiš te tri zastavice i jasno ti je licemerje zapada!
    UVEDITE SANKCIJE IZRAELU!!!

  3. BRAVO A. VUČIĆU UNIŠTIO SI JOŠ JEDNU PARTIJU SPS. HVALA TI… SREĆNO… OSTAJE SNS I DS. TAKO NEK BUDE I ZA PREDSEDNIKA DO 3.KANDIDATA…BRAVO

  4. Dobro jutro, fon Kramon!
    Dobro nam došla! Kako si spavala?
    Dok se vi setite da reagujete, ovi će da unište sva dokumenta i sve dokaze, prepraviće izborne spiskove.

  5. @Rajko. 30. decembar 2023. u 22.51
    Nije tačno, to je tipična laž režima po sistemu izvadim onaj DEO cele priče koji mi odgovara iz konteksta i tvrdim da je to to ignorišući ostatak :
    posmatrači su potvrdili da na izbornim mestima koje su posetili nisu lično videli ništa (naprimer nasilje) a to je samo DEO posmatračke misije (uzgred – Srbija je član OEBS) čiji je posao i da skuplja primedbe. Oni ne mogu da kontrolišu glasačke liste koje su ključ ove manipulacije, o kupovini glasova da i ne govorimo…

  6. Ako,tako i treba. Daj da utvrdimo,dokazite istragom da je sve bilo cisto. Zasto da verujemo narec. Necemo !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.