Fon Kramon odgovorila Ani Brnabić: Vidimo da imate mnogo konsultanata za humor kada pripremate izveštaje

Ostavite komentar


  1. Fon Kramon ismeva Cecene?!!! Jel to demokratija? Ceceni su manje vredni od Nemaca??? Rasizam?!!!?!!!

  2. Ne mogu da verujem čime se mi, premijerka, u sred svih ovih muka, bavimo?
    Stvarno, stidim se u ime premijerke!

  3. Srbiji nema leka. Sve govore grafiti : svaki Srbin Mladić, svi smo Mladić, Nož, žica…
    U novije vreme idoli su i idoli Čečena, Kadirov.

  4. Da li ima neko iz , Vlade Srbije , da objasne Gospodji iz EU , da Srbija nije , sa njima u zajednici ?

  5. Mihajlo, ako te je sramota iseli se tamo gde te neće biti sramota. Promeni ime i uživaj. Ja bih to uradila. Mene je sramota tvoje sramote.

  6. Ne smatram Anu posebno nadarenom premijerkom,ali ta Viola stalno objavljuje nešto protiv Srbije i Srba. Viola, zašto mrziš Srbe ili nemas šta drugo da radis…EU ima toliko različitih nacionalnosti…reci nesto o njima!!!
    Samo hetzen iz EU…

  7. Svi vi koji pricate u korist Kramon ste teske izdajice i podrepasi stranog faktora.Pa koliko nas vec godina EU otvoreno zaj_ _ _ _a.Oni su garant Briselskih dogovora(10 godina proslo) i nista,uz to siftare naoruzavaju,obucavaju i huskaju na Srbe(kao EU ne moze da ih obuzda).Kako to mogu raditi,dok vredi jos uvek rezolucija 1244 SB.To je licemerstvo i pristrasnost,ali to vise vodu ne pije.Crknite od muke!!!!

  8. A šta Violu fon den ovo ono briga s kim se predsednik neke države sreće? U Saudijskoj Arabiji ljudima odsecaju ruke i glave, ali će Evropa rado kupiti njihovu naftu. Ma i naši i njihovi politikanti su slepčine najobičnije. Gade mi se svi refom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.