Fon Kramon: Priznanje RKS tablica – korak ka de fakto priznanju, formirati ZSO

Ostavite komentar


  1. Fon Kramon: Priznanje RKS tablica – korak ka de fakto priznanju, formirati ZSO

    Da je G-dja Fon Kramon pratila Vucicevu „reakciju“ na nabavku protivtenkovskih raketa od strane Kosova, shvatila bi Srbije ne samo da DE FAKTO PRIZNAJE Kosovo nego i da „strahuje od toga da bi Kosovo moglo da izvrsi agresiju na Srbiju“ i da se iz tog razloga „dodatno naoruzava“ kako bi „odvratila agresora od takve namere“ !
    Srbiji vise nije problem „de fakto priznati Kosovo“, ono sto je Srbiji potrebno „jesu garancije“ medjunarodne zajednice da nece biti „pozobana od agresora“ kojih je „MLOGO“ i koji bi je „pozobali dok kazes keks“ a to Vucic najbolje zna !

  2. ovaj tekst tako mnogo govori. Izvinjavanje građanima Kosova, Srbija ovo-ono i tek na kraju: zajednica srpskih opština. Upravo tako, Viola baš mi je milo što ste bili u Prištini. Da li ste se lepo proveli sa kosovskim prijatlejima?

  3. Prihvatanje kretanja po Kosovu vozila sa tablicama sa srpskim simbolima je priznanje da je Kosovo de fakto deo Srbije.

  4. @Bucko „Razmišljam“

    LKolicina gluposti u tvojim komentarima je neverovatna. Ne postoji neki drugi nacin da kanalises svoje srbofobne porive?

  5. Кад отимачи сањају и мисле да може како хоће хаха
    О виола да ли ће се криминал исплатити или ће ти рата отплате која ти виори испред носа бити подношљива.. о и пад је лет .
    Вијори ,вијори и сниви и пахуље се истопе.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.