Forbs: Brnabić na listi 100 najmoćnijih žena sveta, 21. među političarkama

Ostavite komentar


  1. ona je 1 fikus sveta. ni o cemu nesretnica ne odlucuje. a kad padne vucic bit ce kriva za sve, o cemu nije odlucivala.

  2. Nije mi jasno po kojim kriterijumima,jer se njeno odlucivanje o bilo cemu zavrsava kod izbora odevne kombinacije….

    1. Bravo za koment, u jednoj slozenoj recenici objasnjena citava politicka situacija u Srbiji

  3. Brnabićka je lošije plasirana od Kolinde samo što nije bila mis mokre majice kao koleginica. Mislim da je Brnabićka zaslužila bolje mesto.

  4. Kolinda je predsednica Hrvatske, izabrana na direktnim izborima, a Brnabićeva postavljena na predlog Vučića.
    Nisam siguran da je najmoćnija žena u Srbiji.

  5. Ne mogu da prestanem da se smejem zbog ove lude liste…Krezuba tupava nesrećnica. Pa ona ništa pametno ne ume da odgovori ni na pripremljena pitanja na pres konferencijama. Što bi naš narod rekao: „Lupa kao Maksim po diviziji“. Zato što je blentava poput Vulina i Gašića, zato i jeste deo tima picoustog bolesnika, huligana Vučića.

  6. Kakve li su tek ostale kad je ova na listi. Pa ona bez šefovog klimoglava ni ulicu ne prelazi

  7. Sta cemo sad? Frizerka iz ministarstva za infrastrukturu, gradjevinarstvo i divlju gradnju ce da pocupa ofarbanu periku…..

  8. Kako su ono govorili pronicljiviji „analitičari“ u vreme Hegela i njegove ondašnje slave: „Njegova slava je rastrubljena od strane prijateljske klike i ponavljana kao eho praznih glava“. I danas nije odveć bitno da li neko zaista vredi, najvažnije je imati iza sebe plan i klan, pritom biti član i ima da ti kaplje na dlan! Takođe, primećujem, s dozom cinizma svakako, da su na ovoj slici samo bele žene, nigde obojenih žena, Romkinja, pa majku mu božiju, zar smo se za to borili?!

  9. Nesto ce nas izbaviti od ovog paklenog ludila ili motika, dao Bog ili u goroj opciji biologija, proces starenja, prolaznost i smrtnost ovih zlih nakaza nakaznih u svakom smislu. Optimists sam, na kraju svako zlo izjeda sebe samo i ima u sebi ugradjene mehanizme samounistenja. Neka idu svome djavolu sto pre

  10. odkud to da je Srbija konzervativna? Moja mama je šezdesetih nosila žešće minjake. Živeli smo u komunizmu, a ne pod haljinama crkve i nikada nam ništa sveto bilo nije. Ne sećam se da su žene Srbije imale problem, poput žena naprednih zemalja, sa pravom glasa, glasale su poput njihove braće i očeva. Ne znam ni da je postojao problem sa abortusom. U naše ime niko nije odlučivao. Koliko nekonzervativnih država ima ili je imalo u vrhu vlasti gej političara i šta ih to svrstava u napredne države, sem dobre ekonomije, a nas u konzervativne? Ako je 91. mesto izboksovala zbog toga što je gej, a izgleda da jeste…

Ostavite komentar


Politika

Nebojša Krstić Srđanu Milivojeviću: "Vratiću te da lepiš plakate" 8

Nebojša Krstić Srđanu Milivojeviću: „Vratiću te da lepiš plakate“

Od kako se Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, nekada blizak Borisu Tadiću, a sada Aleksandaru Vučiću, oglasio porukom na mreži Iks za lidera svoje bivše stranke Zorana Lutovca, poslanika i predsednika DS, u kojoj kaže "pakuj se lagano" i da će ga smeniti sa čela Demokratske stranke, ne jenjavaju verbalni okršaji na bivšem Tviteru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.