Formiranje „Slobodne zone Beograd“ odgovor na ćutanje vlasti

Dvadeset drugu subotu zaredom, pod geslom "Jedan od pet miliona", ulicama glavnog grada prošetaće nezadovoljni građani

Ostavite komentar


  1. Đilas zna šta će biti sutra.
    Ostaće mu maksimum 1 od 500 ukradenih miliona. Svi ostali milioni završiće u državnoj kasi. Država zna kako sa lopovima da se obračuna

    1. Posto su se botovi razmileli na ovu vest da ih podsetim da postoje spiskovi sa njihovim imenima i prezimenima, koliko su vesti komentarisali, koliko su placeni za to isto komentarisanje (iz drzavne kase). Ako misle da ce se sa odlaskom vucica „snaci“ u novom sistemu onda se grdno varaju. Jedan od prvih zadataka nove vlasti bice da se sve ulizice vlasti (ukljucujuci i botove) ispitaju po zakonu. A o sramoti da ne govorim. Dakle samo nastavite ali ni Morava vas nece oprati.

      1. Alo balkanski špijun,smiri doživljaj.Da ne bude lovac lovina.

        1. Petog oktobra niko od Slobinih milionskih slugana i satrapa nije mrdnuo prstom da mu pomogne kada smo ga vadili iz jazbine u kojoj se krio.
          Secas se?

        2. Ala si hrabar, svaka čast. Ko li te je naučio da pišeš ovako umne komentare?

      2. E,budaletino,baš bih voleo da mi ti dodješ prvi,da ti se načestitam mile rodjendanske proslave.

      3. Ne sekiraj se, i tebe smo popisali kao bot, spisak je spreman!
        Mene bi bila sramota da budem bot kao što si ti.

    2. Pa sto ga ne uhapsite? 7 godina samo pretite, lazete, kradete, sta je s tom optuznicom? Od koga je ukrao? Kako je ukrao? Za razliku od njega vi kad izgubite vlast brzo cete biti uhapseni. Toliko ste pokrali penzionere, radnike, budzet, opstine da je to lako dokazivo.

      1. Evo stiže zakon o poreklu imovine pa je “Laki malo nervozan“,pa kad se vidi da je “Laki“ ušao u politiku sa 60 000 evra,pa za 4 godine izašao sa 25 miliona evra imaće šta da dokazuje,o onom belosvetskom prevarantu Pozdercu da i ne govorim.Njima bi najviše odgovaralo da na silu dodju na vlast i to zabašure,ili bar da dodje do gradjanskog rata koji bi trajao 10-ak godina,pa da se sve zaboravi.E pa neće da može tako.

        1. Za krađu je dovoljan i krivični zakon, ako je krao ima po kom zakonu mu se može suditi. Simptomatično je da ova vlast godinama priča o ukradenih 500 miliona, a tužbe nigde

      2. Uhapsiti se ne može, jer je radio po „zakonu“. E sad, to što su ti zakoni svojevremeno pravljeni za njega i slične… To je već druga priča.

      1. Ti li si Tadiću? E, ovo ti verujem, ti ga bar poznaješ. A i ovoga si ti doveo na vlast

    3. Djilas je po vama vec odavno ostao bez miliona posto da ih ima sudovi bi se bavili njime imali ste devet godina da ga optuzite da je ista krivicno pocinio.

    4. Da ,vidimo kako zna;
      Sve miljione kod alekovog brata i ekipe mafijaške..
      Dobijamo treću lozu vladarske familije zvane Vučići ili po naški banda lopovska…

  2. Bez plana i programa, politicke ozbiljnosti i odgovornosti, opozicija se okrenula cirkuskoj predstavi „otvoreni parlament“ da zadrzi paznju svojih malobrojnih simpatizera, koje je savladao umor od konzumiranja njihove isprazne demagogije!

    1. Ovo su reči gej premijerke. I ona traži od opozicije da iznese plan i program, jer svoj nema, pa bi se sistemom doktora-plagijatora i ona malo bacila na prepisivanje.

  3. Gospodo,iskreno se nadam da nećete,opet,blokirati grad.Varujem da imate dovoljno mozga da shvatite da samo provocirate sve one koji ne misle kao vi.Budite sigurni da će vas motkama najuriti svi oni k0jima vašim protestima ne dozvoljavate normalan život.Verujem da će možda i policija odlučiti za malo agresivnije postupanje jer ste stvarno prevršili svaku meru.Na izbore pa se izborite za glasove,neće vas niko,ali vi morate da opravdate sve ono što dobiste od onih koji beskrajno vole Srbiju,imate velike probleme,neređive,odneće vas i Dunav i Sava…to vas plaši ako i treba da vas,plaši.Svi vi će te pobeći,vrlo brzo iz Srbije i treba.

    1. Tacno je, na izbore ali ne pod uslovima koje diktira SNS i veliki vodja. Uslov svih uslova su na prvom mestu slobodni mediji a ne Informer i Pink koje cita i gleda pola jadne i unistene Srbije. Kada budu shvatili da nam u drzavi netece med i mleko, da nam u nepovrat odlazi 15% nase teritorije i da su sva obecanja,bar do sada, samo „ludom“ radovanja onda mozemo na izbore. Dotle ostaje nam jedino ulica.

    2. Nije mi jasno kako su beograđani i do sada trpili teror ove manjine

  4. Ne znam čemu formiranje „slobodne zone“,osim pokušaj da se izmesti skupštinska govornica na ulicu i sa kavim ciljem?! Čini mi se da propali opozicioni lideri ne znaju kako da privuku pažnju,pa po ko zna koji put,koriste poštene i lakoverne protestante zarad svojih ciljeva i političkih poena. Izgleda da u nedostatku ideja i vizija za boljitak srbije,pokušavaju da iste pronađu u već napaćenim građanima.Nikakav program nemaju,mada,ovo već počinje da poprima okvire nekakvog rialiti programa,samo im fale starlete i sponzori.

  5. Izgleda da je ostalo od Uskrsa jos sunke i jaja za botove pa su milance,kristina i ostale botine navalili da se pokazu velikom vodji kako su „vredni“ u urednom lupanju gluposti.Idite bre u Hrtkovce tamo ce verovatno u vasoj „slobodnoj zoni“ govoriti ki mil vucic kod svog tatice seselja,to je za vas,a ne da ovde smarate.

  6. Ako Murta hoće da skine Kurtu sa vlasti i ponovo da vlada onda neka odreši kesu i plati narod da sa njim mitinguje i za njega glasa. Tako radi i Kurta, istina našim parama, ali može mu se jer je na vlasti. Ja lično više neću da mrdnem ni malim prstom ni za koga i ni za šta ako mi nije plaćeno. Jedino možda da se pojavi neki političar u kome bi video da je koliko-toliko pošten i da će raditi za narod i državu, a ne puniti svoje džepove.

  7. Pa ne znam sta oni imaju upste da kazu da bi im vlast odgovoreila!?

    1. Nije to opozicija, vec propali politicari koji su postali i ocajni i opasni…
      Svoje partije su unistili, sad samo mozemo da ocekujemo da izazovu krvoprolice…

  8. Jos jedna epizoda „Bespuca dela srpske opozicije“, sezona 2018-2019

  9. da neko ne pomisli da sam bot, zaista nisam, ali mislim da če ceo pokret splasnuti ako se ne izađe sa konkretnim političkim programom. Đilasa i ostale koji su, svako na svoj način, doprineli da smo gde smo, treba eliminisati i krenuti sa novim, svežim licima i idejama

  10. Cemu nervoza, botovi? Opusteno. Zvacite jos malo, dok mozete.
    Necete moci jos dugo.
    A onda svi u Jajince, na botovske pomije. Moze i u Cipuljice.

  11. pisala jednom i opet cu. mante se setanja, govorancije, kuknjave, spremajte se za izbore u samo jednu svrhu:obnova pravne drzave…ako mozete..

  12. Njih 500 od 5 000 000…
    Nista, hajde da Vas zatrpavam, da moderatori imaju sta da rade…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.