Francuska suspendovala proces vizne liberalizacije Kosovu?

Ostavite komentar


  1. Bravo , tako treba, samo ostro po ovim balkanskim diktatorima i uzurpatorima, neka sednu i dogovore se, a ne da masu oruzjem i praznim predizbornim govorima.

  2. „Poverovali smo vam po pitanju viza, to pitanje je obustavila Francuska, reč se ne drži, čekam da se dve strane obavežu. To je uslov mira u celoj oblasti“, izjavio je Makron.

    DOBRO JE !
    Makron iako čeka da se „dve strane obavežu“, Francuska samo Kosovu suspenduje proces vizne liberalizacije ali ne „pominje da bi i Srbiji moglo da se dogodi uvodjenje viznog rezima“ !
    Srbija se sada samo „treba pritajeti“ dok se ovaj „malo ne odljuti“ !

  3. Ne mozes da sacuvas sopstveni prozor nocas od jednog podivljalog teroriste. Zamisli hordu siptarskih terorista koji su ratovali za ISIS po dzamahirijama koji „spavaju“ i cekaju dzihad a sad se sklonili u „bezbednu zonu“ Kosmet, teroristicko gnezdo. Mislim da ni trebalo da udjemo, ponovo ih pohvatamo a onda proteramo u EU sa zabranom ulaska u Srbiju. Trajno resili problem. Oni vas vole i videli ste nocas da vam nece nista, kao i prema Srbima sto su miroljubivi.

  4. Mina@- Gori su ovi što padaju ničice pred Putinom i čekaju neki “ „pogodan trenutak „, kao uostalom što je bilo kroz istoriju.

  5. Gospodine Makron, pretnjom I santazom ne resavaju problemi izmedju Kosova I Srbije.! Sta su krivi gradjanl za autoritarnu politiku lidera?!

  6. @Bucko „Razmišljam“

    I ponovo ozbiljna kolicina nebuloza u samo jednom komentaru. Kako uspevas?

  7. @Barbarosa

    Gresis, nema gorih od vas i slicnih vama, od Turaka, preko nacista i fasista do danas.

  8. Ponovo po običnom narodu…
    Sankcije i kazne treba uvoditi političarima i kriminalcima… Ah, da! Pa to su vam ortaci…

  9. Citat: „Očekujemo od Kosova i Srbije, organizaciju izbora u severnim opštinama,
    Komentar: Izbore na Severu Kosova moze da organizuje samo odgovarajuce institucije Kosova, a sto se tice Srbije, dovoljno je da ne apeluje za bojkot i da ih ohrabruje da izabere kandidate za i da i izaberu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.