Francuska traži ukidanje ili suspenziju taksi, Haradinaj ne odustaje od njih

Ostavite komentar


  1. A zašto niste napisali da je nedavno francuska ministarka za evropske poslove Natali Loazo pored zahteva za ukidanja taksi izjavila da je obavezna da bude iskrena prema Srbiji, jer su nam prijatelji, i da za nas nema mesta u EU jer u EU zbog svih problema koje ima nema mesta za nove članice. Znači ta priča je za Srbiju završena ali ni vlast ni opozicija nesmeju da nam to javno saopšte.

  2. Mi necemo priznati dok se ne ukinu,oni ih nece ukinuti dok ih ne priznamo. Znaci od priznanja nista. Porpuno se slazem.

  3. Francuski ambasador i francuska vlada nema šanse protiv Haradinaja, samo se Fracuzi blamiraju. Prljavi Hari ima podršku Amera i ko to ne vidi ne treba da se bavi politikom, pa ni francuski ambasador.

  4. Nema nazad, samo napred. Nema povlačenja i nema predaje. Niko nije ni rekao da će biti lako, zar ne!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.