Francusko-nemački plan mera za saradnju opozicije nakon izbora: A, šta o njemu misle glasači Srbija protiv nasilja?

Ostavite komentar


  1. Kakve veze ima taj plan sa lokalnim izborima? Baš nikakve! I opet nisu mogli svi da se udruze i makar na lokalu oteraju ovo zlo sa vlasti i spasu ovaj narod od lokalnih kabadahija. A kada izgube velike centre i republicki nivo ce brzo doći na red. Sve je ovo mnogo prljavo, a narodu sve gore.

  2. Nije prva tema Kosovo. To je tema za zamajavanje.
    Prava tema je skupoća. Porast cena struje, hrane, osnovnih životnih potreba. Tema su bolnice u kojima nema lekara i osoblja. Tema je prevoz. Tema je kako preživeti sa ovim tigrovskim platama.
    Kosovo je tema na kojoj je Milošević došao na vlast, na kojoj Vučić ostaje na vlasti.
    Zbog te teme smo imali najveću inflaciju na svetu, sankcije i bombardovanje. Za sad imamo opet veliku inflaciju, sankcijama se još uvek preti…

  3. Ako se budu preganjali preko ovog pitanja ,nestace Srbija a sve ce postati albansko Kosovo!

  4. „Dakle, napominje dalje, čini se da nije fer toliko insistirati da se Srbija protiv nasilja izjasni, stavljati ih uza zid, a da pritom desnica sama nema jasan plan po tom pitanju“. Најпре, ваљда је не фер, него обавеза да странке јасно изнесу своје ставове пре избора, како би грађани могли да се опредељују приликом гласања. Друго, противљење деснице у вези плана је ваљда исказивање јасног става у вези најважнијег националног питања, између и због тога су категорисани као десница.

  5. OK, ako Kosovo zaista nije prioritetna tema, a za mene svakako nije, kako to da Vučić I njegova kamarila i dalje o(p)staju na vlasti zahvaljujući upravo tome? Kome je to važniji nekakav lažni patriotizam I “ vekovne tradicije“ nego egzistencijalni problemi? Mislim, naravno da je lepo i neophodno voleti svoju zemlju, ali ta ljubav ne iznosi večeru deci na sto…
    Daj da se bavimo problemima koji su I dalje rešivi – ekonomijom, transportom, životnom sredinom, obrazovanjem, vaspitanjem… Kosovo je odavno završena priĉa…

  6. Dajte recite mi molim vas, ima li uopste nade da ce u Srbiji ikada doci neko normalan na vlast, neko koji bi imao odgovornu politiku orema komsijama na regionu kao lider najveceg naroda. Ili cemo uvek glumiti da smo zrtve neke i da su nam svi okolo neprijatelji

  7. opet udbaska podmetacina. mi dok ne rascistimo sa udbom kao sto su ceska i istocna nemacka, nama nece da svane

  8. Meni nije to glavna tema, ali svakako ce uticati za koga cu da glasam. Recimo glasao sam na proslim izborima za Zelenu koaliciju a sada zbog ovog stava oko plana ne pada mi napamet.

  9. Taj plan nema veze s izborima u Beogradu. Beograd ima druge probleme, i to brojne i zalud gube energiju.

  10. I ja sam protiv kopanja litijuma i francusko nemackog plana i ne smatram se zbog toga nekakvim desnicarem. Glasace koalicije Srbija protiv nasilja mozemo nazvati onda globalistima.
    Najveca razlika izmedju glasaca je da veliki deo ne zeli po svaku cenu clanstvo u EU dok drugi deo spreman je da prihvati svaki zahtev ukljucujuci i priznanje Kosmeta kao nezavisne drzave.
    Druga stvar je kopanje litijuma. Mogu samo reci da i Nemacka ima daleko vece kolicine litijuma pa joj ne pada na pamet da otvara rudnike.

  11. Valda su vazni problemi u Srbiji kojih ima na tone a ne tamo neki plan za neko Kosovo i kosovari. Te opozicionare koje ti interesuje neka se presele tamo a nas oslobodi svog prisustva ovde da mi mozemo da resavamo nase probleme., sta nas briga za to kosovo i te kosovare!

  12. Ja glasam uvek za opoziciju I uvek za levo orjetisane stranke.Pogresno je misljenje da je samo glasacima desnice bitno pitanje Kosova, svakako necu glasati za opciju koja priznaje Kosovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.