Fridom haus: Srbija doživela istorijski pad zbog Vučićevih nastojanja da konsoliduje vlast

Ostavite komentar


  1. Ajde Brnaba demantuj to i objasni kako su to izmisljotine onih koji mrze Srbiju jer Srbija je kako ti pricas najdemokratskija zemlja na svetu. To samo neki kako ti rece govnari iymisljaju. Dokle vise da se brukamo pred svetom. Malo nam bruke bilo 90tih godina kad nas ceo svet omrzo i nismo mogli nigde da izadjemo iz zemlje i izbaceni iz svih mogucih institucija Evrope i sveta, jer smo mi uvek u pravu. Ustvari ne mi nego ljudi koji nas vode.

  2. Kada se sve sabere, Vučić je jedna velika istorijska greška Srba i Srbije.
    Još jedan u nizu onih srpskih političara kod koga su bedni lični interesi i i nesposobnost bili jači od istorijske uloge u kojoj su se našli. Čak je najgori od svih dosadanjhih promašaja Srbije.

  3. Pa kad smo lideri u regionu. Srbi glasaju za Vučića pošto on u principu jeste slika i prilika srpskog razmišljanja i društva. Drugim rečima, i ne zaslužujemo bolje.

  4. Šta vi pišete u komentarima za ime Boga?!!
    Sramota.
    Da li bi i jedan Albanac sa Kosova tako pisao za svoj narod.
    Mediji srodna zajednica je nevina,samo smo mi krivi.
    Imate li mozga?!!

  5. @Oliver
    Nema potrebe da se nervirate zbog besmislenih komentara koje pisu pokrovitelji Slobodne Evrope i slicnih toksicnih organizacija i medija i naseg najblizeg zapadnog susjeda, koji su cvecem docekali naciste 1941.

  6. Nikada nikome više se ne sme dozvoliti 10…12…15 godina na vlasti… zapamtite to!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.