Fajnenšl Tajms: Vučić odbacio uvođenje sankcija Rusiji, Beograd ostaje popustljiv

Ostavite komentar


  1. Nisam za Vucica ali jesam za neutralnost. EU neka bira da li nas hoce ili nece mi smo svoje rekli. Ako nas hoce samo sakate i prebijene,daleko im lepa kuca! Onda da proglasimo politicku i vojnu neutralnost pa ko hoce da saradjuje..hoce….ko nece i ne mora. Da je to skupo,jeste ali sloboda ljudi moji nema cenu. Sto se mene tice tako i nikako drugacije. Ziveli!

  2. A šta ako i tamo pobedi dobro? Priča se o nezadovoljnicima sa agresijom koja će prouzrokovati opštu štetu…

  3. FT, čije je to glasilo? Nemojte biti naivni i nasedati na svakakve tekstove britanskih i drugih zapadnih novina.

  4. Narodna skupstina nije zasedala povodom ovih pitanja i nije odlucivala. Da li mi imamo predsednicki sistem u ovoj zemlji ili parlamentarnu demokratiju?

  5. Kad opet popijemo sankcije zbog svoje „principijelnosti“ ima ovih 80% što voli Rusiju da beži na Zapad, ko bela lala.

  6. Dule
    21. aprila 2022. u 16.17
    Juče IPSOS radio telefonsku anketu. Protiv sankcija oko 80%. To je to.

    Mene nisu zvali. Ni moje prijatelje, rodbinu i poznanike. A svi smo „za“. To je to

  7. Oni da su hteli da nas prime u EU davno bi to i uradili. Ovako je ovo ucenjivanje besmisleno. Lepo kao Island im se zahvlimo i to je to. Svakako bez muke nema nauke. Predsednik i treba da misli na sve gradjane. Uostalom, na sta cemo da se grejemo? Na drva?

  8. Mi zaslužujemo sankcije jer većina (80%) tako želi. Posle nema kukanja i plakanja zbog nepravde.

  9. Za razliku od Srbije Rusija je svakad imala pravo veta,zašto nije spriječila bombardovanje Srbije ? Sprdačina !

  10. Nešto sa ovima zaista nije u redu , 80% za Rusiju a svi bi oni za Nemačku da odu.

  11. Vučić ne igraj se sa Srbijom, Kosovo je Srbija i ne mogu da shvatim zašto ova naša vlast dozvoljava sebi da se kompromituje i dozvoljava da se neko ruga Srbiji. Kad ste spali na nivo da uopšte razgovarajte o nekim stvarima sa mafijašima i kriminalcima sa kosova, pokazujete neko licemerje i zato vas šiptari stalno provociraju. Nema razgovora sa nikim za teritoriju Srbije, a sve probleme rešavati u Beogradu, sa bilo kojom manjinom na teritoriji Srbije, ali za to treba i vi da budete dosledni svog položaja i to treba i održati

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.