Gaće: Moguć kompromis između Kosova i Srbije

Ostavite komentar


  1. Dali je gospodja sa KiM ili iz neke lobisticke firme, ne znam, ali njen stav o KiM je stav Haradinaja i Tacija. Ako se sekira za malde na KiM i trazi za njih pravo da „idu napred“,trebalo bi da se sekira i za Srbe koji treba da idu natrag, da se vrate svom ognjistu.Drugo, Albanci imaju stolicu u UN a to je Albanija. Koja jos nacija ima dve stolice u UN? Pouka. Lako je otudjivati tudju imovinu i kulturnu bastinu. Za 600 godina od kada su se doselili sa Prokletija koliko su spomenika kulture podigli na KiM. I ono dzamija sto je podignuto, podignuto je po naredjenju Turskih upravitelja tim Vilajetom. Ni jedan Srbin nebi smeo da se odrekne kolevke svog postojanja.

    1. Хајте Ви, Иване, на Косово, па имајте две столице у УН…

      1. NaZadnjacima i njihovim botovima dolazi kraj. Dosta si zagadjivao sve portale a posebnu ulogu imas na Politikinom sajtu gde su ti ruke odvezane dok su nasi komentari cenzurisani od strane rezima za koji radis !

        1. Цензуришу и мене, колега, једва да нешто прође; иначе бисте тек читали шта имам да вам кажем…

      2. Milivoje, nisam ni ocekivao da botovi mogu da razumeju prosto-prosirenu recenicu, Sad Ste dokazali.

      3. @Миливоје Радаковић

        hajde ti u „drzavu kosova“ ima da uzivas, Albanci obozavaju one koji izigravaju jos vece Albance od njih samih. A da ne spominjemo da ces moci da se divis „spomeniku“ Klintonu, da mases NATO vojnicima, da sa kolegama ispred samoposluge tupis od „zlim Srbima“.

        1. Чисто сумњам да њих тамо интересују „зли Срби“, Комплексаш. Давно је то било, и заборавили су да постојимо…

        1. Jам се, рођаче, већ иселио, али не због Косова, него баш због Срба који не знају где им је задњица, а где глава; срце да не помињем…

  2. Situacija se usijava, vodji gori pod nogama jer treba dati konacan potpis i otudjiti Srpski Kosmet a ostati na vlasti. Ovakve izjave tajnih nazadnjaka me uopste vise ne uzbudjuju, narod se budi i bas je dobro da se vidi KO JE KO !!!!

  3. Ne znam odakle ljudima hrabrost da pricaju o tako velikom problemu kao da je to nesto minorno.Pa tu ima stotine aspekata koja nije lako razresiti.I samo cu podsetiti da su davno Albanci dobili od nas zemlju na koristenje na sadasnjoj teritoriji,a onda su se prosirili i na ostale danas priznate drzave.1945 bilo je 15 opstina na Kosovu sa upola manjom teritorijom i priblizno jednakim brojem stanovnika.Danas su zbog srpskih popustanja povecali broj opstna na 30 i duplo vecu teritoriju.Ceo sistem prosirivanja baziran je na agresivnom ponasanju prema srpskom stanovnistvu.Tako da legalizacija takve politike nije dobro resenje,tim pre sto u svetu ima oko 200 slicnh teritorijalnih problema i niko ne pristaje na ovaj model koji mi iznosimo.

  4. Gaće pametno priča. Zašto ne razgraničenje, korekcija granica? Vreme je da se prestane sa sukobima, da i mi i oni krenemo napred.

  5. Gace pokusa da vas pmogne da viditw realnost i da ne popustate sancu da postanete moderna drzava,Gace je prava patriot i voli Srbiju ona vrlo dobro izjavala da srbija nema sta da trazi u Kosovu i da je Kosova zavrsena prica i ona moli srbski narod da ne gubi energiju u nesto sto ne postoji ne da ulizi tu energiju ka EU i da postanete normalna i moderna drzava,sta se meni tice ne vjeujem da imate taj kapacitet posto temelji vase drzave su LAZ to je danas i CG potvrdio i vas pokojni Cosic

  6. Када се из јавног делања разних делатника уклони оплата пропаганде, морална копрена, сваковрсни интереси и/или бесплатна залуђеност прикаже се сва чамотиња самозване елите.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.