Gajić: Amal i Džordž Kluni nude pomoć uzbunjivaču Obradoviću

Ostavite komentar


  1. Jako me je obradovalo ovo, ovaj častan čovek je zaslužio sve najbolje u životu, a dešava mu se haos. Puno sreće i podrška Aleksandre, držite se!

    1. Častan čovek? Pitaj ga koliko je para dobio od bugarske namenske industrije, koja nam je preotela tržište, i sad umesto naše namenske oni zgrću pare. U Srbuji se ovakvi zovu izdajnici. Raspitaj se gde mu je mamica pobegla iz namenske i za koga sad radi. Štroko jedna.

      1. G Ljubisa, vas recnik je prost (prostacki) sto potpuno dovoljno govori o vama i vasem sudu!

      2. Bez obzira koliko je covek posten i koliko zbog toga strada,u ovoj zemlji se uvek nadje neko da kaze da taj ne valja.A ko si ti Ljubisa,prestavi se

  2. Divna vest. Zelim da se ovom posebnom coveku vrati radost na lice, da sto pre dodje do pravde i pravednosti. Stidim se ovog drustva u kom zivimo.

  3. Naravno, prihvati. Da nije h vidim kako će sada da ćute i objašnjavaju zatvor u kome si bio. Kako će da lažima demantuju krađe i šverc.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.