Gajić (Narodna stranka): Ćuti opozicija glavna meta, protest nije dovoljno uspeo

Ostavite komentar


  1. Čitam standardnu priču etiketiranja i izlizanog optuzivanja izmedju vlasti i opozicije, kad ono opozicija i Ćuta….

  2. Ova diskusija nije potrebna građanima u okolini Loznice i ničemu ne služe, razum uključite, dok vi pričate na jugu Srbije prekopavaju se reke, ljudi traže pomoć, raspitajte se gde je to.

  3. Ova vlast izaziva bunt i frustracije i zbog svoje kriminogene i autoritarne strukture bice dosta muka da se smeni. A u tim mukama gradjani koji su spremni na njih da bi dosao kraj ovom zlu, nisu spremni da kroz iste prolaze da bi dosli na vlast Jeremic, DJilas i ne daj Boze Obradovic. Gradjani pogotovo opozicione orijentacije nisu slaboumni da bi pristali da se dugotrajno bore da ovakva opozicija dodje na vlast. Ovaj Gajic preti da ce reci o Aleksandru Jovanovicu sve sto zna ali nije trenutak. Diskurs kao da radi za DB . Organizovanu kampanju vode i iz NS i SSP i Dveri i Ds protiv svakoga ko je opozicija ali nije sa njima, da bi ucvrstili svoje pozicije. Da li se radi o Zelenovicu, Jankovicu, Bakicu, Trifunovicu, Cuti, isto je. Zbog toga stranke sa samoproklamovanim ekskluzivitetom opozicionarstva zapravo sa visestrukim konvertitstvom zasluzuju mnogo kritika jer oni nisu alternativa ovoj vlasti ni po cemu nego su deo iste oligarhije samo nisu takav polusvet i tako bahati ali sa tak su do zla Boga samoljubivi i arogantni. Zbog svega tako, lokalni pokreti cak i preterano dobijaju na popularnosti iako su politicki nezreli ali su posteniji od ovih ostalih. Bilo bi korektno da objavite komentar, sto cesto nije slucaj, ne znam iz kog razloga. Hvala.

  4. Drug Stari Vise nego bestidno je da Gajic sa finansijama jedne Narodne Stranke spocitava nekom sirotinjskom ekoloskom pokretu finansije. Verovati da ako bi oni dosli na vlast da bi sustinski bili iznad nekakve Severne Makedonije ie iluzorno, sa kojom smo sada tu negde. Valja reci, da broj onih koji odlaze iz Srbije izmedju ostalog se zgrazavaju zbog vlasti ali ne vide ni da za koju godina kada dodje opozicija na vlast da je njima prihvatljiva. Naprimer, , 2017. kada je Jankovic bio predsednicki kandidat pojavilo se poverenje i energija kod znacajnog dela opozicionih gradjana, sto sada ni izbliza nije slucaj godinama, ni za jednu stranku. I sad ce se javiti oni koji ce reci da sam ja bot jer kritikujem stranacku opoziciju, kao da je to jeres jer su oni sirocad, toliko im je tesko i toliko su blizu da smene vlast da ih ja ometam za tastaturom.

  5. Od kad je bio zuti (i zuti+SNS) apeks poljoprivredni predator trstenickog kraja, seljaci mu prodaju budzasto, inace bi trulilo na njivama… Miroslav Aleksic, vrhunski eko borac.

  6. Možda je i njihova akcija u Predsedništvu bila izrežirana. Sve su to deca komunista. Vrana vrani oči ne vadi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.