Gajić: Patriotska i državotvorna opozicija da nastupi zajedno na izborima

Ostavite komentar


  1. Za vas samo postoji Kosovo i ti kosovari,a mi narod Srbije YOK.Za Vas samo mogu glasati ti kosovari ako uopste imaju pravo glasa jer nisu drzavljani Srbije.

  2. Greška! I to sa neprocenjivim posledicama. Jedino ako imete, motiva da se uhlebite, ako vaša opcija „dobije“ deo kolača. Ja prvi neću glasati za takav ciganski panađur… Ovoj državi je potrebna pomoć, strpljenje i pristojno st… Jedite Parizer jer niste za bolje a za majonez? ko se kako snađe!.

  3. Znam šta je „patriotska“, to je ono kada gledam gde mi je novčanik, a šta je „državotvorna“?

  4. „Kosovo ne moze da postane drzava dok ne udje u UN“.Pogresno i Svajcarska je bila drzava iako nije bila clan UN dugo godina.
    „Ostalo je samo da dozvoli(Vucic,) Kosovu da udje u UN,cime bi Srbija trajno izgubila KiM“.
    Kosovo je Srbija „trajno izgubila“pogresnom politikom Miloseviceva garnitura,a to sto ta ista garnitura ubedjuju druge da imamo ono sto vise nemamo,spremna da za to zrtvuje ceo srpski narod,to je za psihijatriju.
    Vucic ne izdaje „dozvole“ ko ce biti clan UN,a ko nece.

  5. Gajiću, kad kažete „državotvorna“ ispada da država Srbija ne postoji i da ćete sada vi da je stvarate iz početka. Istovremeno, zanemarujete činjenicu da je ta ista država teško devastirana od strane radikala i SPS u svakom pogledu. Mislim, da državu treba pod hitno spasavati od kriminala i korupcije, tu ima jako mnogo posla za ozbiljnu opoziciju. To je za mene najvažniji zadatak za patriote u ovoj zemlji.

  6. Неколико коментара више него увредљива, чуј „цигански пинђур“, „буђелар и патриотизам“, „Косовари“, а да су при томе и неозбиљни, али свако има право гласа па и они који овако јадно „умују“.

  7. Pre svega potrebno je obezbediti tajno,pošteno,glasanje,čuvanje i brojanje glasova i sprečiti krađu.

  8. Jedno pitanje kolegi Gajiću..
    Zar ne mislite da bi RSRBIJA.imala više autoriteta za .pravni.status naših gradjana koji žive na Kosovu, …pošto postane članica
    EU. a Kosovo dobije odgovarajući status u UN.
    Sve drugo ..značilo bi nastavak agonije I Kosova …Ali iRSrbije???
    U suprotnom…zamolila bi Vas da me negirate .po svim izloženim predlozima.tj pitanjima!

  9. Šta li znači državotvorna? Uhvatili se tog termina pa ga ponavljaju kao papagaji, a niko je zna šta znači.
    Zvuči ozbiljno, a u suštini ne znači ništa.

  10. Svi u jednu kolonu, a protiv jedne i jedine bande. Ko neće udbaš je.To je bar jasno. Zanima me da li je Vuka i Danicu sramota, jer su im brat i šurak poginuli od iste ruke koja vodi državu.Danici se otac u grobu okreće. Preseli im sendviči.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.