Gajić: Srbija nikad nije imala takvog primitivca na vrhu vlasti

Ostavite komentar


  1. A sta oni zraze u skupstini , gospodo na izborima se kupuje karta za skupstinu.

  2. Nadam se da je ovo početak kraja sramnog perioda „vučić“ u istoriji Srbije…predugo nas je ponižavao pred svetom taj kriminalac sa sns klikom.

  3. Dobro, govorite nam ono što već svi znamo. Od vas želimo da čujemo kako ćete ga pobediti na izborima.

  4. Pametni ste ljudi, zašto niko nije poneo mini kameru koja izgleda kao dugme na košulji i snimili sve? Tako biste mogli da im začepite usta. Ovako ste im samo dali municiju za pljuvanje.

  5. Da li smo zaboravili ratne devedesete u Jugoslaviji?Krvoprolića u Avganistanu,Irsku,Libiji…?Još uvek se pretražuju travom zarasl grobovi.Stres,depresija,korona!!Šta nas još nije mimoislo?Mnogi političari sa oba“pola“,komentatori,neretko novinari koriste i bezazlene nesporazume da bi izazvali nepodnošljivu atmosferu u delovima drustva-pravosudjju,sindikatima udruženjima,preduzećima (retko
    medju poljoprivridnicima).
    Zaboravljamo da nojedan drustveni proces ne stoji (ne miruje) -ako nije pod kontrolom „puca“.Jesmo li svesni toga?Hoćemo li opet pesmu …hrani sina,pa salji u vojsku,Srbija se umirit’ ne ne moze“…??

  6. O cemu Vi, g-dine Gajucu, govorite!? Ne, u SRbiji,…nego nigde u svetu se nije desilo, da predsednik drzave pozove 5 svojih gradjana na fizicki obracun (da ne kazem tucu) i to jos u zgradi (prostorijama) u kojoj obavlja svoju funkciju. Oni koji su ga birali, odnosno doveli tu gde jeste, su, ovim njegovim postupkom, sve rekli o sebi.

  7. Za Nika:

    Oni nisu bili u Skupstini nego u Predsednistvu.
    Povrsnost ce nas upropastiti

  8. Pa zasto se opozicija spusta na taj primitivni nivo – moze to da se resi i daljinski.

  9. To što „imate ton nemate sliku“ mi govori da ima snimke, samo nisu za prikazivanje.

  10. Mogu ja malo u skupstinu,imam i vise nego dovoljno obrazovanja,a umem i da psujem,jedem semenke,a kad treba i da bijem…Pravi kadar za odbornika..

  11. Pokacila se dva saradnika NATO… Znaci, dobro je, narode, uskoro sloboda.

  12. Čuvajte vi grad NS,Dunav i Frušku Goru,od sistematskog uništavanja od strane vođine desne ruke, koji je na čelu grada! Maratonski aplauz za „NIŠTA“, u skupštini govori koliko su članovi SNS nisko pali!

  13. nismo mi bas mnogo pametan narod ,oni „pametni“ odavno ne izlaze na na izbore a ovi drugi su prosto zaljubljeni u vucica i njegovu “ genijalnost“ to njemu fantasticno odgovara i lako opstaje na vlasti konstantnim izborima i prisvojivsi apsolutnu vlast , on je sve i sva , to jest jedan obican mali diktator i veoma uspesno na taj nacin zastrasuje narod a isti je u velikom broju na ivici egzistencije…sve ima svoj pocetak i kraj pa i ova vlast jednog coveka i njegove interesne grupe , barem se nadam..

  14. Nkad gora vlast i nikad gora opozicija…bruka i sramota i da budu izbori nema pametnog za koga bih glasao…

  15. Predsednik koji poštuje svoje građane ne bi nikad sebi dozvolio onakav govor u najvažnijoj instituciji Skupštini, i bolestan aplauz poslanika koji ne znaju gde udaraju, predsednik AV je u panici čudno se ponaša, građani samo treba da izađu na izbore i ponesu olovku za svaki slučaj, do pobede, srdačan pozdrav promišljenim građanima Srbije.

  16. Nezapamćeno.
    Nikad vidjeno.
    Bizarno.

    Svaka čast profesionalcu iz obezbedjenja.

  17. Bogami , ja mislim da do sada u nasoj istoriji nikad boljeg predsednika. Dok sam dole živeo posle tita su bili svi lopovi i nista nisu napravili država je bila na kolenima.pravili su ugovore sa tanzanijom i etiopijom to su im bili uspesi, fabrike su se zatvorila svuda beda.sada svi sto nisu na vlast pljuju po vučić nazivaju ga lopovom i izdajnikom ali niko u istoriji ove zemlje nije otvorio toliko fabrika i to inostranih i doveo nasu zemlju vojno najacom u regionu . Moj zaključak ovi sto su bili pre njega su krali i bili loši za nasu zemlju ako vučić krade onda nekrade ko oni pre njega jer nebi uspeo na taj nacin da imamo svake godine toliko ogroman rast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.