Gajić: Uspostavljen jednopartijski režim sa državno-mafijaškim klanom

Ostavite komentar


  1. Sve izneto je apsolutno tačno! Jedino sa čim se ne slažem da je lonac pod pritiskom i počinje da puca. Oko sebe vidim svaki dan gomilu ljudi, ili zaluđenih ovim režimom ili onih koji dobrovoljno pristaju da učestvuju u ovom cirkusu. Normalnost je postala ,na žalost, izuzetak, a ne pravilo.U paketu sa zarobljenom državom ide i budžet. Nekoga kupuju sa litrom ulja, a neko zida stambene blokove… Uglavnom, većina je namirena!

  2. Gajić reče u emisiji da je AV legitimno izabrani predsednik koji uživa veliku podršku u Srbiji. Kaže kriv je narod jer voli autoritarnost. Nikad mi nismo imali institucije, dodao je. Prvo, AV je nelegalno i nelegitimno izabrani predsednik. Drugo, Gajić i ostali iz „opozicije“ su deo ovog režima postavljeni da svojim činjenjem ili nečinjenjem obesmisle svaki aktivizam opoziciono nastrojenih gradjana. Oni čak nemaju ni program kako će izgledati Srbija posle AV. Znaju da ga negativnom kampanjom neće srušiti i zato vode samo negativnu kampanju. Znaju da ga samo jedinstveni mogu srušiti i zato se stalno svadjaju.

    1. Kad je Tadic prevremeno ustupijo predsednicko mesto,meni je bilo jasno da su vruc krompir prepustili SNSu,te do danasnjeg dana oni memaju nameru da taj vruci krompir uzmu u svoje ruke.Ovo moze da traje sve dok se Kosovo i Albanija ne spoje u neku konfederacijj.Posle toga u Srbiji ce se poceti voditi borna izmedju vlasti i opozicije,sada su u dilu nek ide ovako.

  3. Kada bude Klan „Brothers BeliVucic & Co“ iza brave znacemo da Srbija otrgla iz mafijasko-politickih kandzi i da cemo krenuti ka boljem i uredjenijem drustvu, kome su vracene institucije drzave, sto pod ovom mafijokratskom bratijom nije slucaj.

  4. Kriminal u svakom segmentu, evo vojno zdravstvo i vma razjeda kriminal u nabavkama lekova i reagenasa! Vec nekoliko godina za reagense nema tendera, cene su i do 10 puta (1000%) vece od onih koje su i same firme trazile! Desetine miliona evra zavrsi u privatnim dzepovima!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.