Gašić: Privedeni osumnjičeni za napad na Dejana Vuka Stankovića

Ostavite komentar


  1. Zasto bi trebalo braniti coveka koji na televiziji iznosi gnusne lazi? Zasto hapsiti nekoga „ko mu se uneo u lice“? Bolje bi im bilo da cute, jer bi celu ekipu koja je „komentarisala“ proteste trebalo uhapsiti zbog sirenja lzznih vesti i pozivanja na nasilje.

  2. Kakav napad ? Pa sam gospodin Dejan Vuk Stankovic je u jucerasnjoj izjavi za medije naveo da je bio verbalni „napad“ i da je dobio verbalne pretnje. Niko ga nije takao rukom ? Sta dizete paniku kada je u pitanju vas redovni bot na Pinku ?

  3. Veliki mangupi i to njih trojica nasli profesora da maltretiraju,svaka cast policiji i sad ih treba dobro sankcionisati novcano za pretrpljeni strah i ugrozavanje zivota.
    STOP NASILJU

  4. Da li će biti tako ekspeditivni u hapsenju onih crnokosuljasa što su fizicki napadali ljude na mirnom protestu 19.5?

  5. Ovaj lik nije vredan komentara,jer šta on sve izmišlja i lupeta na pink televiziji(jedna)od njegovih poslodavaca onda nije ni čudo što ga vređaju.On,krstić,vučićević,milivojevic,karan to je ta bagra što širi mržnju u narodu.

  6. Pa što keramičar nije uhapsio čekićare u Šapcu. Sram ga bilo. Pa šta je očekivo ovaj Stanković kad svako veče na Pinku proziva građane pa normalno će da mu odgovore.

  7. Ništa strašno, Zlim činiti dobro, ne može se dobrim vratiti Vuče Stanković, to bi trebalo da znas

  8. Verbalni delikt u ovoj zemlji ne postoji !
    Tako da gospodin Dejan Vuk Stankovič kafu neka pije kod kuće i na Pinku, tu ga jedino vole i pištuju !

  9. Ja sam se ponadao da mu je neko posle onih komentara na Pinku stvarno pljunuo u facu.

  10. Pa sve to, isto, radi i on, svakoga dana, na televiziji. Kako seješ – tako žanješ.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.