Gašićev odgovor opoziciji: Možda nisam najbolji, najobrazovaniji ili najčasniji…

Ostavite komentar


  1. Konkurs

    Novi uslovi za mesto ministra:
    1) mnogo voli svoju zemlju
    2) trudi se da pomogne

    Uslove ispunjava oko 6,5 miliona državljana R. Srbije

  2. g. Gasicu, ni vi niti bilo ko iz vladajuce garniture ne razume moralni cin odgovornosti, o rezultatima rada ce govoriti vasa sadasnja i prijasnja dela, a sve to se potire jer Jovanjicu prati BIA, MUP i VOA koliko sam razumeo, prema tome tesko da uslovno receno dobra vasa dela mogu da pokriju ovo. Pitanje sta bi sa demantom Nemacke, kolika je steta R. Srbiji naneta vasom izjavom i reakcijom Nemacke, a ima toga dosta. Ostavite dobre policajce na miru jer su oni u ovom poslu mnogo duze od vas i svih ostalih koji sede u udobnim foteljama. Ziveli

  3. Gašićev odgovor opoziciji: Možda nisam najbolji, najobrazovaniji ili najčasniji…
    Nije ni jedno od toga i time se čak i hvališe! Srbijo propala si skoz na skroz!

  4. „„Koliko ste droge u Beogradu zaplenili u prethodnom periodu, to je jedino merilo“ “

    Ne. Jedino merilo je koliko ta droga košta na ulici. Ako cena stoji ili pada, količina zaplene je nebitna, jer droga konstantno pristiže.
    Ako je skupa, znači da je nema.
    Znate li kad je ovde droga bila najskuplja? 2003. godine.

  5. Ministar se poredi sa ministrima neprijateljskih država… sad je pravi trenutak da im održite moralnu lekciju i podnesete ostavku.

Ostavite komentar


Politika

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina 10

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina

Snežana Paunović, poslanica SPS i predsednic skupštinskog Odbora za privredu regionalni razvoj trgovinu turizam i energetiku poručila je tokom svog obraćanja medijima da je opozicija iznela niz neistina u vezi sa održavanjem vanredne sednice Skupštine o litijumu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.