Gavrilović: Vučiću nije viteški da se hvali rejtingom u ambijentu neravnopravnih

Ostavite komentar


  1. Viteštvo i Vučić !? Ma daj Gavriloviću, ne zasmejavaj nas.
    Njegov nivo je političko šibicarenje.

  2. Da li je ovaj čovek normalan i zašto nije. Kakvo bre viteštvo, kakve budalaštine. Vučić je najpopulrniji i najomraženiji političar istovremeno i to je činjenica, uz dodatnu činjenicu da je ipak mnogo više onih koji ga vole nego onih koji ga mrze. I sve to se na kraju preslika na rezultate izbora.

  3. Gospodine Gavrilovicu, Vi ste jedini na svetu koji ste spojili – nespojivo: viteza i političara!? Vitez nikad ne moze biti, niti je ikad bio, politicar, i obrnuto. Vitez ima, pre svega, moral kao vrhunsku i trajnu vrednost, za razliku od politicara, cija je osnovna i trajna vrednost – nemoral!

Ostavite komentar


Politika

SSP o slučaju Srđana Škora: Cilj je da se suzbije sloboda govora i bilo kakva javna kritika 8

SSP o slučaju Srđana Škora: Cilj je da se suzbije sloboda govora i bilo kakva javna kritika

Nepotpisana i nezvanična informacija dostavljena Tanjugu, da je Više javno tužilaštvo protiv Srđana Škora pokrenulo postupak za navodno "ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu predsednika Republike Aleksandra Vučića i njegove porodice" - neodoljivo podseća na najcrnje vreme Staljinove diktature u Sovjetskom Savezu ili na današnju Severnu Koreju, ocenila je Stranka slobode i pravde (SSP).

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.