Gde je i šta radi Milan Marković, nekadašnji ministar državne uprave i lokalne samouprave i borac protiv ambrozije

Ostavite komentar


  1. Secam ga se kao jednog od mnogih bezlicnih ministara za koje narod obicno kaze da nit smrdi nit mirise.

  2. Zaboravli ste jednu veliku stvar koju je bivši ministar sproveo – digitalizacija matičnih knjiga i ukidanje besmislene, i iz komunizma nasledjene obaveze da se za svaku sitnicu prilažu novi izvodi iz matičnih knjiga i pri tome plaćaju. O nekadašnjim čekanjima i vremenu izgbubljenom u redovima po opštinama, da i ne pričamo. Sada na primer, izvod iz matične knjige rodjenih važi neograničeno.

  3. Još jedan iz plejade DS-ovih kvazi-uglađenih ojađivača Srbije. Formalno, imali su sve što se poželeti može: obrazovanje, kakvo takvo znanje i iskustvo u struci (bar u odnosu na ove sadašnje), relativno mladi sa još dovoljno energije da urade mnogo toga dobroga za Srbiju, kad ono… ne stativa, nego autogolčina samo takva (naravno, za Srbiju i nas u njoj, ne za njih).
    Za konkretnog gospodina znam i neke stvari maltene iz prve ruke, a tiču se zakona o matičnim knjigama i poslovima koji su nakon toga krenuli da se realizuju, kao što su dodeljivanje vrlo izdašnih poslova štampe obrazaca i formiranja centralne baze firmama u kojima je imao svoje ljude (da ne kažem i žene) poput štamparije Topčider i JP Pošte. Sve su to samo dodatni kamenčići u mozaiku propasti ove nesrećne države.

  4. Trenutno radi sa najboljim prijateljem, bivšim direktorom robnih rezervi.

  5. upropastio lokalnu upravu sa platama pa danas sss ima platu ispod minimalca

  6. svaka mu cast na borbi protiv ambrozije! Zbog toga narod masovno oboljeva od astme i bronhijlanih tekoba. To se dalje pretvara i veliku hronicnu bolest zbog koje strada srce!

  7. Mnogo toga niste napisali, a neophodno je da se upotpuni biografija gospodina Markovica. Da kao konsultant (za velike novce) godinama radi za Kancelariju/Ministarstvo Marka Blagojevica, da je na raznim ugovorima u MUP-u, samostalno ili preko svojih firmi; da njegova firma prodaje opremu Ministarstvu unutrasnjih poslova, kao i da ima odlicnu saradnju sa vladajucom strankom. To je znacajnije da ste naveli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.