GDF: Vučić se igra diktatora po uzoru na Putina i zabranjuje Evroprajd

Ostavite komentar


  1. Mozda ste iz grads, ali to sto ste sebi dali ime ne znaci nista, bolje ne tupite i promenite ime u neko prikladnije.

  2. Imate srece sto Vucic nije Putin i sto ste u Srbiji a ne Rusiji nadigli bunu kao zivoti da su im u pitanju samo da prosetaju tange kao da nas to zanima

  3. Bravo, samo Gdf je spreman da da odgovore na političke probleme. Ostali kako su zauzeli fotelje se ne oglaśavaju!

  4. Prajd treba dozvoliti ili zabraniti,Srednje resenje nije dobro jer provocira sukob,a nadam se da to niko ne zeli ili mozda zeli??

  5. Najpre želim da se izvinim homoseksualcima iliti LGBT populaciji ako ih neka reč iz mog komentara ili ceo komentar vređa. Od samog početka paradiranja nisam razumeo kome to koristi. Drugo, koja su prava ugrožena tim ljudima koji marširaju? Ako jesu, neka se obrate Sudu i tuže onog ko ih ugrožava?! Zatim, koja su prava ispunili i potvrdili Paradom??? I na kraju, čiji je ponos to paradiranje??? Poštujem svakog čoveka pa i homoseksualce i mislim da homoseksualizam nije opredeljenje nego nešto stečeno rođenjem. Nije Vam potrebna parada da ostvarite svoja prava, živite mirno svoje živote i radite svoj posao za koji Vas je spremilo Vaše obrazovanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.