Generalni sekretar NATO rekao da je neophodno izbeći svaku eskalaciju na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Citat: Frans pres podseća da se tenzija na severu Kosova znatno povećala u maju kada su kosovske vlasti odlučile da imenuju albanske gradonačelnike u četiri opštine sa većinskim srpskim stanovništvom.
    Komentar: Ako zaista Frans pres na to podseća, nije bas iskren: gradonacelnici su oni koji su izabrani, moglo je sa velikom sigurnoscu da budu srbi da su srbi izasle na izbore.

  2. Da je Srbija prava država trebala bi odmah da u SB UN traži traži da se u skladu sa rezolucijom 1244 sve u vezi KiM vratu u UN.Da se umesto KFOR-a koji je NATO ogranak rasporede plavi šlemovi.Ovako kukavičko rukovodstvo poslušno ubeđuje ovaj sluđeni narod da je sve što rade u interesu Srbije i da smo suviše mali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.