Georgiev: Izveštaj Agencije za borbu protiv korupcije o Branku Stefanoviću očekivan

Ostavite komentar


  1. „da nije bio angažovan u tom preduzeću na bilo koji način od njegovog osnivanja“. Hahahahahahahhahhahahaha! Ni kao čistačica!?

    1. Nije tačno, pa svi znaju da tata Branko pare nosi u rancu a ne u koferu. Kofere voli Dačić, uostalom taj kofer ili ranac mogao je da nosi samo iz Abu Dabija. Jedino ako ste mislili na prazan kofer, pa da ga kupci napune’.Pozz.

    2. Ako su nasli, da nije bio legalno zaposlen, onda je radio na crno! Zato postoje dokazi. Mislim, da ni to nije legalno.

  2. Svi lažu i opozicija i Rusi i strani novinari samo Vučić i njegova komisija govere istinu. Zar to nije svima očigledno?

  3. Nije radio u GIM-u.? Nije imao ugovor? Da li prostitutka sklapa ugovor sa svakom musterijom pre pruzanja usluge?Da li taksista sklapa ugovor sa svakom musterijom?

  4. Svako ko bi se ozbiljno bavio promocijom i zaštitom državne korupcije, kao najelitnijeg i po društvo najskupljeg kriminala, sasvim sigurno nas ne bi gnjavio dosadnim finansijsko-materijalnim podacima i, umesto toga, skretao bi nam pažnju na veselije teme, jer je nadaleko poznato da se Srbi najradije sunčaju u Saudi Arabiji i da u svoje slobodno vreme besposliče pregovarajući u vojnim fabrikama.

  5. Sramota! Svi u Evropi bruje o velikoj korupciji u Srbiji, a Agencija do danas nije obradila ni jedan slučaj korupcije. Koga vi zamajavate? Sami sebi pišete presudu: odbrojani su vam dani.

  6. Ovo je najneinteligntnija opozicija pocev od devedesetih do danas.Zamislite,traze sukob interesa tamo gde su se interesi idealno poklopili.

  7. Zašto ne objavite moj komentar da je posle ovog „izveštaja“, sledeći potez ovog kriminalnog režima donošenje Lex specialisa kojom će laž biti proglašena istinom bez obzira šta ljudi, građani vide, bez obzira što je očigledno svima, već na osnovu „odluka“ i „izveštaja“ nadležnih organa (među kojima je i državna Agencija za borbu protiv korupcije) a u slučajevima kada je „povređen interes“ aleksandra vučića i njegovih najbližih saradnika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.