Gervala: Ne možemo da ćutimo o tome da na Z. Balkanu jedna država nije pokazala da je deo vrednosti EU kroz solidarnost sa Ukrajinom

Ostavite komentar


  1. Srbija na strani agresora. Tv Vesti Hepi i naročito Pink histerijski navijaju za rušenje Ukrajine. Neviđeno da neko uživa u zlu.

  2. О, забога, једна држава не подржава вредности потомака фашиста, која ли је то држава?

  3. Samo da se pljuje po Srbiji, a nije ni važno ko to kaže.
    Svaka čast, patriotizam, ljubav prema svojoj državi…

  4. Zašto uz „Kosovo“ vidim tkzv !!!???Jel vi iz „Danasa“ smatrate da za vas ne važe zakoni R.Srbije???!!!U kojoj to državi vi poslujete??!!Ova država NIJE priznala lažnu državu Kosovo!!!

  5. „Ministarka spoljnih poslova Kosova …“ To ne postoji. Kosovo i Metohija su deo Republike Srbije. Ova je „ministarka“ okupiranog dela Republike Srbije.

  6. „Ne možemo da ćutimo o tome da na Zapadnom Balkanu jedna država nije pokazala da je deo vrednosti Evropske unije kroz solidarnost sa Ukrajinom i to mora da se promeni“. Срби не могу да ћуте да су једини народ на свету који чувају војници УН.

  7. Госпођо, реалост је да је Косово квази држава, да је створена на крилима НАТО авијације на небу и терористичке ОВК на земљи, да је на територији Косова нелегална НАТО база, да час рушите српске цркве а час их присвајате, да сте уз помоћ пријатеља који су наводно и наши пријатељи протерали 200.000 срба, и још увек их протерујете, и да онемогућавате повратак јер сте дозволи да многа имања, куће и станове преузму ваше силеџије уз подршку ваших судова… А што се Украјине тиче, залажемо се ето да Русија врати окупиране територије, као што верујемода ће и Србија вратити своје Косово.

  8. Mi ne delimo evropske vrednosti sa ostalim narodima iz Evrope. Kao takvi spadamo u grupu necivilizovanih naroda. I treba biti hrabar i reći javno da ne želimo u Eu, da ne želimo pare koje inače dobijamo svake godine, da želimo da živimo u autokratskom društvu sa vodjom na čelu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.