Gervala: Ne primenjujemo EU verziju Asocijacije ako Beograd ne primeni Briselski sporazum

Ostavite komentar


  1. Koje obaveze konkretno? Niti ovi nasi hoce da govore otvoreno sta ko kome, niti vi. Jedini zakljucak je da svi vi zajedno radite u okviru iste „organizacije“ sa istim ciljevima, samo imate drugacije smernice.za „izvestavanje“. Drugim recima, zajebavate sve redom svi vi zajedno!!!!

  2. Posle onog ponizavanja od većine članica EU u UN, vreme je da se prekinu obe šarade sa EU i oko Kosova i clanstva EU

  3. ZSO je obaveza i jeste pravo srbije i naroda to su 11 godina raznih lazi sto nemaju nikakvog prava jeste svega illegalno sta rade to je zlocin u tudjoj zemlji da se radi to pravo nemaju i da se treba formirati ZSO jeste obaveza za normalizaciju i mir naroda dosta je bilo zla i lazi godinama to pravo nemaju !!!

  4. Nema srbija sta da primeni srbija nista nalazise u svojoj je zemlji ona odluci i njeno je pravo u svojoj zemlji ne neko drugi nemaju to pravo dosta je bilo zla i lazi illegalno je u svemu i nemate nikakvo pravo to je zlocin i to se nemoze dozvoliti ZSO jeste obaveza vase obaveza da formirate ZSO uz briselskog sporazima svega sto niste nikada !!!

  5. Pitanje: a kako imati zso u svojoj zemlji? Ako je kosovo srbija znaci opstine su srpske znaci nema potrebe za bilokakvu zajedbicu!! Ako neko trazi zso on automatski priznaje drżavu u kojoj se to osniva! Cista logika!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.