Gervala: Predlog EU o ZSO ima potpuno drugačiji pristup

Ostavite komentar


  1. Gospodja moze sa evropskom uniom da razgovara i o sv petru i o braku al o kosovu kao nezavisnom u pokusaju nema nista od toga nema vise pu i pike ne vazi mozete da se menjate svakih mesec dan sl nista od priznanja.

  2. Posto ova nepriznata zemlja se poziva na ustav, kako Srbija priznata i clanica UN nemoze da,se poziva na ustav.

  3. Ma šta vi izmišljate ovo necu,ovo ocunrcu sad pinistili sudije odluku dogovora,pa nemoze sud u Pristini da ponistava nesto sto je podpisano prilikom dogovora od pre,zato vas treba da kazne sto sami olucujete sta hocete i gledaju kroz prste,vibiste sada da nemetnete nesto kako vama odgovara i da dodjete do vaseg cilja,naravno Srbija da ispadne grbava,a ne ne nema više potpisivanja i dogovora dok ne ispunite sta ste potpisali od pre,jer u tom dokumentu stoji koje obaveze ste prihvatili,a sad Kurti zna stabje podpisao i vadi se i pinistava kako bi bio patriota kosova i svog naroda,na suprotnoj strani A Vucic ne treba nista vise podpisivati samo da se drzi dogovora od 2015,a naravno i rezulucije 1244 koju su podpisali iz eu,i da ih podseti na svakom sastanku u Briselu sta i kako,i koje su prava i obaveze,a priznanje i clanstvo u institucije nikako,,a bilo bi pozeljno da izadje u javnost i da pokaze narodu sta je sve podpisano,i pre i sada i sta je dogovoreno,To duguju gradjanima Srbije hvala

  4. Muka mi je od ovih polupismenih botova,koji ni sami ne veruju u svoja „pisanija“ al’ sendvič je sendvič !!

  5. Apsolutno se slažem sa gospođom Gervala. Ustav mora da se poštuje, pogotovu preambula!

Ostavite komentar


Politika

Stalno u rekonstrukciji: Koliko se SNS promenio od dolaska na vlast? 8

Stalno u rekonstrukciji: Koliko se SNS promenio od dolaska na vlast?

Već nakon prvih sto dana rada Vlade Srbije, premijer Miloš Vučević je najavio "izvesnu" rekonstrukciju vlade u narednih šest ili dvanaest meseci. Iako vlasti Srpske napredne stranke takvi potezi nisu strani, naši sagovornici smatraju da dosadašnje rekonstrukcije i najave izmena u vladi nisu dovele do realnih promena u redovima vlasti, već da se isključivo koriste kao sredstvo kontrole stranačkih kadrova i javnog mnjenja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.