GIK odbio prigovore opozicije, protiv glasali i predstavnici NADA i Zavetnici

Održane 24. i 25. sednica Gradske izborne komisije

Ostavite komentar


  1. Nada i Zavetnici, finansirani od strane sns-a, nije ni cudo da su ovako glasali. Vazno je samo da ljudi ovo znaju, prilikom gajenja iluzija o preuzimanju grada. Ovi, kao i Nestorovic nikada nece uraditi nesto protiv sns-a.

  2. I Novi Beograd treba da da se ponovi gde su vidjeni aktivisti SnS sa paralelnim spiskovima ,(na snimku Marsenic) koji redovno zovetj uznemirava ljude kontroliše ko ide u autobuse Sekule ,upisuje udara minuse pluseve ,ubacuje ljude+-12na bunga žurke obećava zaposlenja krađe glasove i koji je zaposlio blizu rodbinu preko partije !!!!

  3. Stali su oni na stranu svojih stavova I pridizbornih obecanja datih svojim glasacima, I oni se ne mogu izigravati.Da su to hteli bili bi u koaliciji sa njima.I tacka.

Ostavite komentar


Politika

Vučićev komentar na povlačenje Bajdena: Verujem da je Tramp favorit 8

Vučićev komentar na povlačenje Bajdena: Verujem da je Tramp favorit

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući povlačenje Džozefa Bajdena iz izborne trke za novi mandat u Beloj kući, da će izbori biti neizvesni, ali je ocenio da će kampanju svojom popularnošću nositi supruga bivšeg predsednika Baraka Obame Mišel Obama, iako je potpredsednica SAD Kamala Haris dobila podršku za nominaciju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.