„Glas – The Voice“ Milošević za Danas: Država Srbija i njeni građani ne smeju više biti taoci mitoloških politika

Ostavite komentar


  1. Ovaj igrokaz je AV namerno organizovao kako bi ubrzao predaju Kosova, održao obećanje dato zapadu i održao se još malo na vlasti, koju mirno neće predati. Ne da on Radojčića, jer bi moglo da se otkrije i ko stoji iza ubistva Olivera Ivanovića

  2. Mi odradili referendum jos 1389. i doneli odluku…ne znam za tvoje, al tako iz Cikaga ovi moji, znas ti dobro koji

  3. Ja koliko se secam ta bitka je izgubljena 1389. Posto zivim par sati avionom od Cikaga, mogu da kazem da ti “tvoji “ iz Ilinoisa ako zele da ratuju mogu slobodno na Kosovo da kolektivno izginu. Meni ne pada na pamet. Sve se bojim da ce Vucic, Dacic I Vulin da ratuju. Uvek su lajali iz daljine I slali tudju decu.

  4. Vi iz Čikaga, ništa vas ne sprečava da prodate st god imate tamo i da se preselite na Kosovo. Dosta nam je lažnih patriota, akonRada Trajković može ako je a Oliver Ivanović moga da živi na Kosovu šta tebe sprečava ? Slava Ukrajini ! Sloboda Srbiji ! NATO i EU odmah !

  5. Nije to mitološka politika nego naša tragična istorija…. uvek smo se samo branili od napada…

  6. @Prof

    Rada Trajkovic ti je u Beogradu, „Slava Ukrajini“ je pozdrav koji su koristili ukrajinski nacisti… Ne sprecava ni tebe niko da prodas sta imas i da se preselis u „drzavu kosova“,, NATO tvorevinu gde bi imao priliku svaki dan da se sretnes sa nekim iz NATO osoblja, da se divis „spomeniku“ Klintonu i uzivas sa lokalnim fanaticnim ljubiteljima NATO-a, SAD, Nemacke…

  7. Slava Ukrajini ! To je pozderav koji danas koristi Ukrajinski narod u borbi protiv ruZZkih fasista koji svoju ideologiju ne sakrivaju. Rusi su pobili milone Ukrajinaca, jezik zabranjivali decu kidnapuju. Koja je razlika izmedju danasnjeg ruskog rezima i fasizma u smislu kako tretiraju sopstveni narod i kako ubijaju po susednim zemljama ? pa rusi u Ukrajini imaju vise slobode nego u Rusiji. Ukrajina se bori za gradjansko drustvo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.