Zasedao Glavni odbor DS, nema dila sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. ДС не би никад био у могућности да направи дил са СНС јер СНС такав дил није ни потребан. ДС боље да размишља како би и да ли би прешао цензус да није у коалицији коју чини 10-11 странака, удружења и група грађана.

  2. Clan sam DS od 1990. Svi ovi tzv. „zuti“ na koje se stalno zalite su sada kod vas u SNS-u. Mali, Vesic, Trivan, Krstic a tek ovi bivsi G-17 and DSS-ovci. Lopovi su kod vas, da nastave sto su zapoceli. Ovi drugi su ostali kod nas. Mi mirno spavamo, a vi?

  3. Demokratska stranka je institucija koja traje 33 godine i uvek će biti na pravoj strani istorije.

Ostavite komentar


Politika

EKOLOŠKI PROTEST

„Vladi koja je spremna da Srbiju svede na civilizacijsku WC šolju ne sme se dozvoliti da organizuje referendum o litijumu“: Šta još opozicija misli o namerama režima?

Imajući u vidu nedemokratski karakter aktuelne vlasti, ozbiljne indicije o krađi izbora koju sprovodi iz ciklusa u ciklus, nasilje nad medijima i onemogućavanja da istinite informacije dopru do građanki i građana, i nadavse ogoman stepen korupcije, zabeležen u brojnim domaćim i stranim izveštajima o situaciji u državi, predstavnici opozicije nemaju sumnje o tome da bi organizovanje referenduma o iskopavanju litijuma, bio još jedan u nizu teških zloupotreba režima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.