Glišić: Članstvo Dveri me poziva da se vratim

Bivši dverjanin za portal KomentarPress o zbivanjima u prethodnoj stranci

Ostavite komentar


  1. Istina nije uvek lepa ali otkad je put istine put mrznje?! Neko nam je davno uvalio kosku da smo dobri samo kada cutimo i trpimo. Toj „istini“ neki od nas nikada nece sluziti. Putujte igumani gde vam je bolje i ne brinite za Srbiju. I Isus je „izgubio“ na „izborima“, malo postenijim od ove mizerije od izbora. Srbija ne pocinje i ne zavrsava se sa jednim izborima. Mislim da je najvece pitanje da li ucestvovati na sledecim izborima i kako privuci jos neku patriotsku stranku u koaliciju. Velika greska bila bi odustati sada kada je najteze, narodu i dalje treba skretati paznju na istinu i nuditi resenja ali se manje baviti prolaznim i u sustini nebitnim politickim likovima kojima to samo koristi. Godinama izbegavamo da resavamo unutrasnje probleme i postajemo sve laksi zalogaj za belosvetske krokodile. Kapitalizam nije stvorio Srbiju pa ni razloga za mrznju nema, ljudi od duha ostace iznad aktuelne „realnosti“ u kojoj ima sve manje mesta za Srbe i Srbiju. Krokodili nisu toliko mocni koliko se misli, jos manje su bitni. Ne stvaraju oni nas nego mi njih, oni su ovde na tudjem terenu a mi na svom.

  2. Bosko,ne odustajte, molim vas.Ovi sto hoce da i Dveri postanu pozeljna opozicija Vucicu kao i Seselj bi to najvise voleli.Nemojte im priustiti taj plezir

  3. Izrekli ste veliku neistinu, Vladan Glisic je imao duplo manje glasova kao predsednicki kandidat 2012. nego sto su Dveri tada uzele na parlamentarnim izborima. Covek je imao nesto manje od 2,5% glasova, a Dveri su imale preko 4%, ukradeno im je taman toliko da ne predju cenzus. Glisic bi da se vrati da radi opet sa Boskom a sam je izjavio da je Bosko americki spijun. Toliko o Vladanu Glisicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.