Glišić: Imaćemo spektakularnu, do sada neviđenu, listu za parlamentarne izbore

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno šta znači izjava “imaćemo spektakularnu listu” . Da li će ti ljudi i poznate ličnosti preuzeti odgovornost u državi za određene oblasti za koje su kvalifikovani ili treba da se iza njih sakriju neki drugi koji svojim imenima i radom nikada ne bi pridobili poverenje građana. Ako je ovo prvo imaju moj glas a ako je ovo drugo onda mi se gade i gori su od onih koje kriju iza sebe.

  2. Sa Milanom Radociic Zvonkom Veselinovicem Sa Panom Belivukom Kuluvijom to su vase udarne pesnice.I to je stvarno nevidjena lista koja bi u normalnoj drzavi bila u zatvoru.

  3. A šta je sa Simim Spasićem,Bjelivukom,Radojčićem(dobro on je na Srpskoj listi), Veselinovićem,Kristijanom Golubovićem,Kuluvija……….

  4. Ha,ha,ha… vi da imate zvucna imena objavili bi ih na sav glas. Niko castan i posten nece na listu sa nazadnjacima pa posle da ih pljuju i da ih se deca i unuci odricu.

  5. ocekuje se da u skupstini glasaju po sopstvenoj savesti, da prakticno deluju kao nezavisni poslanici, da ne bude stroge stranacke discipline…. e pa videcemo

  6. Bojkot opozicija i jeste stvorila takvu atmosferu, pa ne vidim u čemu je bolja od Vučića. Besomučno pljuju jedni po drugima. Srećom, postoje i neki normalni ljudi. Zato i glasam za DSS, jer umeju da pohvale poteze i vlasti i bojkot opozicije, ali i da ukazu na greške na jedan kulturan način.

  7. SNS je pun onih koji su u ranijim vremenima u svojim strankama bili leva smetala, pa sada svoje frusracije leče ovakvim objavama, laganjem i manipulacijama.

  8. Ovog glišića čovek kad vidi odmah mu je spektakl, i bez cele liste…
    E Srbijo kad te ovakvi vode i nešto znače tebi spasa nema…

  9. Ali, Glisicu! Mogu i JA na tvoju listu! Čist sam k’o suza. Ni ljubavnicu mi ne možete naci! Ali, problem postoji:Malo mi je sendvič i crvena! Od…

  10. Najbolji sa najboljima.Poznata imena na listi SNS-a govore koliko je ova stranka zdrava i jaka i ima dobru budućnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.