Glišić: Kosovo deo našeg identiteta

Ostavite komentar


  1. Potrebno je postici dogovor sto pre, za sav narod srbije i srba na kosmetu koji su u stalnom strahu od njihovih suludih ideja. Srecom pa imamo predsednika koji brine o tom narodu i sto je i sam rekao da nece dozvoliti progon ili nasilje. Ali zbog sadasnjih i buducih generacija dogovor je preko potreban

  2. Podrska medjunarodne zajednice je osigurana. Zbog politike oko Kosova. Rastu pritisci da se ta politika sprovede. Ovde nema politicke snage niti volje naroda da se nesto promeni. Opozicija je „prosta, sprovodi nasilje, neodgovorna“. Primetno je talasanje dela javnosti,. Samo da se ne desi unutrasnji raskol i eto ozbiljne opasnosti. Budite poslusni i na liniji, zadrzite fotelje. A nagrada se zna-ruke su vam slobodne kao i do sada. Nece biti borbe protiv korupcije u svojim redovima, niti smena. Poruka je poslata.Sta bi Glisic bez kuma, zamenio bi ga neciji i neki drugi kum. Tako funkcionise SNS, demokratija u Srbiji i naprednoj stranci. A korupcija i licna moc na vrhuncu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.