Glišić: Priče o smeni Radomira Nikolića su lupetanja

* O smenama nećemo govoriti javno dok unutar SNS ne donesemo odluke, kaže predsednik Izvršnog odbora naprednjaka
Demantovane spekulacije o smeni prvog čoveka Kragujevca

Ostavite komentar


  1. Tesko nama ako Amerikanci prepoznaju intelektualni potencijal Radomira Nikolica pa nam ga otmu. Bez njega Kragujevac nece opstati.
    Ne smenjujte Radomira, ako Boga znate.

  2. Ма ко сме да дира Ралета,па овакав капацитет више не може да роди једна мајка,већ морају да се натежу најмање две.Од како је он на челу Крагујевца град је напредовао до сто педесетог места у Србији,и зову га град будућности,али само за Ралета и његову СНС камарилу.

  3. On je jedan od retkih gradonačelnika koji je zaista i smanjio u značajnom delu broj zaposlenih u javnoj upravi. Mislim da je preko 400 zaposlenih otišlo po različitim programima u poslednjih par godina, a otići će ih još. Jasno sprovodi ono što je obećano, što je istakao i opozicioni predstavnik Milenić u autorskom tekstu, on se sa tim potezima ne slaže ali jasno potvrđuje da ovaj nije slagao. Isplaćena su brojna dugovanja, samo nezaposlenim porodiljama je isplaćeno preko 200 miliona din duga, što je nasleđeno, uvedene su centralizovane javne nabavke koje su jasno pohvalili Skandinavci itd. Ima nezadovoljnih i to dosta, ali povučeni su nepopularni potezi, kao što je i obećano. Dosta stranačkih kadrova ga ne voli jer ih nije sve zaposlio. Uraditi pravu stvar može da košta vlasti, ali nadam se na izborima. Trajna medijska hajka u toku je samo sramota medija

  4. Pa Glišiću ako je Vama Nilkolić dobar, što mu ne date novac bar za metar asfalta nego su rupe po centru grada Kragujevca, a od 2015 mu obećavate obilaznice a ne date mu, jer i vi znate da nije sposoban da zakrpi rupu a kamoli izgradi nove puteve. Puštate ga da dovede geografa iz NS za direktora JP Urbanizam, koji će mu nacrtati autobusku stanicu tamo gde ne treba samo radi (pro)vizije a zauzvrat Radomir tom direktoru daje da ima još dve porodične firme za Urbanizam radi nameštanja tendera i uz to mu daje i 1 000 000,00 za trošak za kafanu ,dok medijima ne daje ni dinar zbog navodnog manjka u kasi. Glišiću umesto da nešto preduzmeš treba tražiti i tvoju ostavku zato što omogućavaš mito i korupciju i od Radomira ne tražiš barem da promeni koruptivnu ekipu !!!

Ostavite komentar


Politika

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta? 7

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta?

Iako se poslednjih dana od pojedinih opozicionih stranka, kao sredstvo borbe protiv vlasti i Rio Tinta ističu vanredni parlamentarni izbori, po tom pitanju nema jedinstvenog stava, pa se takođe iz opozionih redova može čuti i naglašavanje protesta kao primarnog sredstva borbe. Kako ističu naši sagovornici, ovo jeste tema koja opoziciji može doneti glasove simpatizera vlasti, ali naglašavaju i da protesti i izbori ne treba da se posmatraju kao suprotstavljeni načini borbe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.