Glišić (SNS): Izbori u Nišu su bili pošteni, iz opozicije žele da na buku sebi namaknu jedan mandat

Ostavite komentar


  1. Лопурдо једна,крај вам је почео. Бојкот вам је одговарао јел се не би сазнало за марифетлуке које радите .

  2. Glisic je jedna od poslednjih osoba u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji kojoj se moze verovati.Savet mu je da se pridrzava „Cutanje je zlato“ kada nema nesto pametno da izjavi.

  3. Da,posteni narocito kada policija usred noci iznosi dzakove na doradu.O ruskoj stranci da ne govorima!

  4. Svi da se poklone i izvine Djilasu i Mariniki. I da zacute vise sa svojim gluupim idejama. On je jedini patriota i prava opozicija. Kome nije bilo jasno evo sada jeste! Ostali sebe da zbrinu da imaju doprinose i platu na „dzavne jasle“. Jadno!

Ostavite komentar


Politika

Vučić: Saradnja sa Egiptom velika šansa za srpsku poljoprivredu 10

Vučić: Saradnja sa Egiptom velika šansa za srpsku poljoprivredu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras za RTS izjavio da je srećan zbog potpisivanja sporazuma o slobodnoj trgovini jer on predstavlja veliku šansu za srpsku poljoprivredu, a dodao je da Srbija i Egipat imaju istovetan odnos prema sukobu u Ukrajini i da su, na inicijativu predsednika Sisija, razgovarali o rezoluciji o Srebrenici pri čemu je egipatski predsednik bio vrlo korektan.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. i 14. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.