Glišić (SNS): Izbori u Šapcu bili ispravni, GIK je konstatovao urednost materijala

Ostavite komentar


  1. Geometar koji je steucnjak za izbore i politiku. Stotine botova je zaposlio u Krusiku. I tebi verovati?

  2. Da li je uopšte moguće da posle dokaza o izbornim prevarama u Šapcu koje je jasno i glasno izneo dnevni list Danas i koje ovde donosim: Neke od nepravilnosti su nekoliko hiljada falsifikovanih glasačkih listića, kupovina glasova, nepotpisane potvrde o biračkom pravu za lica koja nisu bila u stanju da izađu na biračko mesto, glasanje bez važeće lične karte i druge utvrđene nepravilnosi bile su razlog da se donese ovakva odluka.

    Nakon prigovora predstavnika liste “Nebojša Zlenović-Šabac je naš” na 42 biračka mesta GIK je sve do srede kasno uveče razmatrao ukazane nepravilnosti tokom lokalnih izbora.

    Tako za oko 1.000 glasova SNS nema dokaza da su ih građani dali van biračkih mesta, dakle, na terenu, jer ne postoje obavezne pismene potvrde na obrascu GIK-a koje to potvrđuju.

    Takođe, u većem broju glasačkih kutija na seoskom području, nije pronađen kontrolni listić GIK-a, što je sve razlog za obavezno poništavanje izbornog procesa na tim glasačkim mestima.

    Klupko je počelo da se odmotava nakon ukazivanja Podrinskih novina da je ilegalno štampano nekoliko hiljada glasačkih listića koji se razlikuju po boji od originalnih i zbog toga je ovaj list podneo tužbu Javnom tužilaštvu u Šapcu; neko iole bistar može da izjavljuje suprotno?!?!? Ako je list Danas izneo laži, molim da taj isti gospodin podnese tužbu protiv njega. Ako je ipak to istina, molim da se javno kaže da taj gospodin laže i nanipuliše i obmanjuje građane Srbije. Nema treće! Listići su falsifikovani ili nisu! U glasačkim kutijama je bio kontrolni listić ili nije bio! I tako sve ostalo. Nisu to filozofsko religijska pitanja o postojanju Boga! Sve je tu kristalno jasno i očevidno!

  3. Ovde je pre svega udaren šamar demokratskom društvu i celoj opoziciji. Iako nisam za SNS, smatram da je ovo velika bruka Šapčana, svesno ili nesvesno.

  4. Sramno je ovo sto se desava u Srbiji danas. Nakon kradje Aleksandra Sapica na Novom Beogradu, jos jedna kradja se desava na oci gradjana Srbije, ovoga puta u Sapcu. Zelenovic kao i Sapic, nakon visegodisnjeg prisvajanja imovine gradjana i licnog profitiranja na racun gradjana Sapca jos jednom pokusava da ukrade i da se izvuce sa tim. Gradjani su pokazali sta zele na izborima. Rad, zalaganje i napredak opstine Sabac, dosta im je lopovluka i licne koristi Nebojse Zelenovica i njegove mafije. Nisu se pokazali, narod ih vise ne zeli, i neka konacno odu u politicki zaborav.

  5. Pitanje za Glišića:
    Gospodine Glišiću, da li Vam je na jednom vašem stranačkom SNS skupu, pre desetak dana, pred dosta svedoka, direktor BIE Bratislav Gašić, predao gomilu odštamapanih prisluškivanih telefonskih razgovora rukovodstva DSa i pred svima rekao „Evo ti ovo za Kenu, da ima za Glavni Odbor u nedelju 21. juna“!
    Molim da odgovorite, hvala!

  6. Svako ima svoje pravo da tvrdi da li je nešto u redu ili ne.Ali posle pravnog sleda događaja istina će isplivati.

    1. Za pravni sled, potrebno je da prvo Interpol nađe tužioca Zagorku Dolovac, pa onda da predmet dođe u rad kod sudija koji nisu sns poslušnici. Samo te „sitnice“ su problem. Ili ste naivni ili primate platu za ovakve komentare. Šta je kod Vas u pitanju, od ta dva?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.